Zęby

Teeth
2007
3,9 12 tys. ocen
3,9 10 1 11596
4,6 7 krytyków
Zęby
powrót do forum filmu Zęby

film świetny, bardzo pokręcony! można się nieźle uśmiać! xD

użytkownik usunięty
ioannis077

ja nie wiem co tam dla Ciebie było "pokręcone" =P

ocenił(a) film na 1
ioannis077

ale dno. ty musisz być nieźle pokręcone poczucie humoru jak cię to bawi

vermouth

Obejrzałem to coś do końca, co prawda w większości na przewijaniu, ale jednak. Na jakąś akcję trzeba poczekać aż do ok.34 minuty, co jak na taki śmieć jest zdecydowanie za długo. Właściwie jedyna w miarę zabawna scena jest u ginekologa. Poza tym bida z nędzą. Czarna komedia to to jest, nie da się ukryć, ale na poziomie kina klasy B. Widziałem już sto razy lepsze czarne komedie. 2/10 za tego ginekologa. Bez tej sceny byłaby jedynka. Strata czasu i prądu.

ocenił(a) film na 7
Jack_Holborn

Widzisz, gdybyś nie oglądał na przewijaniu to może zrozumiał byś gigantyczną metaforę na której opiera się film. a tak, film może być dla ciebie tylko zbiorem mniej lub bardziej zabawnych scen. Bez kontekstu, bez sensu. Gratuluje.

miszatujest

Dziękuję, żeś mnie nie zwyzywał od najgorszych, jak to tu jest w zwyczaju wobec interlokutorów;-) Ale ja pozostanę przy swoim.

ocenił(a) film na 7
Jack_Holborn

wolność Tomku w swoim domku. Jak ktoś chcę przeglądać filmy zamiast je oglądać to proszę bardzo. Ale że jesteśmy na forum publicznym to ja mogę wyrazić swój pogląd na takie praktyki. Co nie oznacza że trzeba rzucać K... i Ch... . :)

ocenił(a) film na 4
ioannis077

myśmy się też uśmieli :) dodatkowo niby takie dno a co chwila ktoś do pokoju wchodził i tylko czekał co dalej będzie :) żadna z tego filmu rewelacja, kiepskie to na maksa, ale w zgranej ekipie można włączyć i nieźle się pobawić. tylko dla tych co mają dystans ;)