Film jest świetny, opowiada wszystko tak jak wydarzyło się w rzeczywistosci, tak jak kolejne ofiary były mordowane, oddane jest to że dwie ofiary Kuby były zabite jednej nocy, te które zabito na podwórzach tak też zostały znalezione w filmie, a u tych przy których było wiadomo na jakiej ulicy, kamera najechała na nazwe ulicy, widac twórcy sie przylozyli. Świetna rola Deepa, i wyśmienicie wpląta historia Kuby w rodzinę królewską. Ocena 9 tylko za lampy elektryczne w bibliotece i nazbyt wymyśloną końcówkę w porównaniu do wcześniejszych minut filmu świetnie oddających historię zabójstw Kuby Rozpruwacza.
niesamowity film, jednak jak dla mnie zbyt ekscentryczny, dziwny. fenomenalny jak zwykle deep. 8/10
Według mnie również ten film jest świetny,mimo to nie wszystko zostało pokazane zgodnie z prawdą:np.to iż ofiary się nie znały nawzajem(co próbowano sprawdzić podczas śledztwa)a także to iż Mary Jane Kelly miała romans z inspektorem.Ostatnią osobą którą widział ją żywą był jej były kochanek Joseph Barnett.Mimo tych drobnych nieścisłości ode mnie 9/10.