PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=5742}

Z piekła rodem

From Hell
2001
7,3 66 tys. ocen
7,3 10 1 65979
5,1 17 krytyków
Z piekła rodem
powrót do forum filmu Z piekła rodem

Nie wiem czy to tez przykulo wasza uwage, ale te czarne oczy kuby rozprowacza byly po prostu tak straszne, ze nie wiem :D mojej kolezance potem snily sie po nocy. Takie czarne i oblakane. Bardzo podobal mi sie ten film. Polecam !

ocenił(a) film na 6
_Em

nom, te oczy robiły wrażenie
PS. tylko gdy temu chirurgowi usuneli przednia część mózgu i wsdzili do psuchiatryka to wtedy miał niebieskie oczy zauważyliście ?

amorata

A nie zauważyłaś, że Rozpruwacz miał czarne oczy tylko w pewnym fragmencie filmu? To tak jakby zmieniał się ich kolor specjalnie na okazję morderstw :D No a jak mu już popukali w główkę to oczy zrobiły się spowrotem "noralne" :P

Beyond_Birthday

Musze się przyjrzeć dokładniej nie zauważyłam tego,ale wydaję się to bardzo logiczne i na miejscu przecież "oczy są zwierciadłem duszy" . Nieprawdaż.:)))

ocenił(a) film na 7
MorganaBlackcat

Wiem ,że to pewnie głupie pytanie , ale to pukanie, (usuwanie części mózgu ? ) to jest naprawdę możliwe ? Jak to w ogóle działa , przez takie uderzenie mózg przestaje normalnie funkcjonować ? Wie ktoś może o co w tym chodzi ?

ocenił(a) film na 7
gugugg

Ówcześnie nazywa się to lobotomią. Czyli usuwaniem pewnych nerwów z mózgu. Po takim zabiegu człowiek staje się warzywem, ale nie jest już tak uciążliwy i niebezpieczny jak to zwykle bywa w przypadku psychicznie chorych:)

Polecam "Lot nad kukułczym gniazdem"

ocenił(a) film na 7
zioleklukas

Dzięki za pomoc :)
Swoją drogą bardzo mnie to zaciekawiło ... muszę zobaczyć ten "Lot nad kukułczym gniazdem".

pzdr.

ocenił(a) film na 7
gugugg

No mnie też swego czasu:) Właśnie po obejrzeniu "Lotu..." . Naprawdę dobry film:)