Witam.
[SPOILERY]
[SPOILERY]
Oglądałam ten film w telewizji, ale byłam tak zmęczona, że niestety zasnęłam w trakcie. :(
Tak więc mam prośbę. Mógłby mi ktoś opisać zakończenie?
Ostatnie co widziałam to jak Abberline spotkał się z tym doktorem, który był Kubą Rozpruwaczem, próbował go zastrzelić, ale sam dostał czymś w głowę. Co było dalej?
Wieźli go gdzieś dorożką i chcieli zabić, ale im się wyrwał widowiskowo dość i uciekł. Więcej...
Kiedyś weszłam przez przypadek w taki post jak twój i otrzymałam zakończenie jak na tacy, więc napiszę ci prywatną wiadomość, żeby nie psuć radości przypadkowym gościom, może być? ;)
Oj, nie mogę wysyłać prywatnych wiadomości :< A więc: UWAGA NIE CZYTAJ TEGO JEŚLI NIE OGLĄDAŁEŚ FILMU! Abberline im się wymknął i zaczął biec w stronę domku Mary Kelly, by uchronić ją przed zabójcą, ale się spóźnił. Znalazł tylko zwłoki. Kiedy odebrał list od Mary z 10 butów (tak się nazywała ta knajpka?) dowiedział się, że Mary wyjechała z Alice do Irlandii. Ciało było nowo poznanej Belgijki, a Abberline udawał rozpacz, bo wiedział, że szefostwo (chyba chodziło o szefostwo) nie odpuści, jeśli się dowiedzą, że Kelly żyje i dlatego nie może teraz do niej pojechać, bo musi trwać w Londynie i ich pilnować. Niemniej, mimo tego, film skończył się jego samobójstwem. Kuba Rozpruwacz natomiast skończył z dziurą w czole, taką, jaką zrobili matce Alice i trafił do psychiatryka jako niemowa.
Mam nadzieję, że nie przeczytał tego nikt, kto nie oglądał filmu...