Dzisiaj 71. rocznica samobójstwa kochanki i siostrzenicy Hitlera - Geli Raubal. Z tej okazji stacja TVP1 zamiast filmu 'Z ulicy na Harvard' puści film 'Malibu Shark Attack'. Trochę szkoda :/
Wydaje mi się że Twoje informacje są niezaktualizowane..heh właśnie jestem po oglądaniu tego filmu jest świetny i teraz skoñczylem oglądać AP absolwenci suuupeerrr coool:)
Mnie nie pytajcie, ja t tylko sprzątam. Też bym z chęcią obejrzał, gdybym wiedział, że emisja przesunie się o kilka godzin(!!!) Ponoć dzisiaj o 23:35 ma być powtórka 'Homeless to Harvard'. Jeśli nie walną powtórki 'ataku rekinów' (a to byłaby porażka TVP na całej linii)
Geli Raubal nie była kochanką Hitlera, on wogóle był aseksualny, bo miał karłowatość penisa.Dlatego tak nienawidził ludzkości, bo czuł się oszukany.
Oglądam.Pierwsza część filmu - dziecko musi niemal na kolana prosić dorosłych ,żeby mieć w ogóle jakąś szansę na normalne życie.SAD but TRUE...
ja też, ciekawy, wciągający, dopiero tutaj ogarnąłem że rolę Liz gra Thora Birch !! masakra ;)
też wczoraj obejrzałam. nawet niezły, jak dla mnie na 6. nie wyżej, bo wg mnie trochę brakowało dla tego filmu tempa