PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106379}

Z ulicy na Harvard

Homeless to Harvard: The Liz Murray Story
2003
7,2 3,3 tys. ocen
7,2 10 1 3317
Z ulicy na Harvard
powrót do forum filmu Z ulicy na Harvard

Dzisiaj 71. rocznica samobójstwa kochanki i siostrzenicy Hitlera - Geli Raubal. Z tej okazji stacja TVP1 zamiast filmu 'Z ulicy na Harvard' puści film 'Malibu Shark Attack'. Trochę szkoda :/

rpd0

A co ma do tego jej samobojstwo, ze musieli zmienic film?

rpd0

akurat wątpię aby to z tego powodu zmienili program. A film właśnie się rozpoczął.

rpd0

Wydaje mi się że Twoje informacje są niezaktualizowane..heh właśnie jestem po oglądaniu tego filmu jest świetny i teraz skoñczylem oglądać AP absolwenci suuupeerrr coool:)

dehoffman4

Mnie nie pytajcie, ja t tylko sprzątam. Też bym z chęcią obejrzał, gdybym wiedział, że emisja przesunie się o kilka godzin(!!!) Ponoć dzisiaj o 23:35 ma być powtórka 'Homeless to Harvard'. Jeśli nie walną powtórki 'ataku rekinów' (a to byłaby porażka TVP na całej linii)

rpd0

Geli Raubal nie była kochanką Hitlera, on wogóle był aseksualny, bo miał karłowatość penisa.Dlatego tak nienawidził ludzkości, bo czuł się oszukany.

rpd0

Hmm, w programie jest ciągle ten film więc może jednak go puszczą bo bardzo chętnie go zobaczę.

justine2009

Ogladam--kto jeszcze?

baksterka

Ja też i naprawdę niezły film

ocenił(a) film na 5
baksterka

Oglądam.Pierwsza część filmu - dziecko musi niemal na kolana prosić dorosłych ,żeby mieć w ogóle jakąś szansę na normalne życie.SAD but TRUE...

ocenił(a) film na 8
ynte

ja też, ciekawy, wciągający, dopiero tutaj ogarnąłem że rolę Liz gra Thora Birch !! masakra ;)

baksterka

też wczoraj obejrzałam. nawet niezły, jak dla mnie na 6. nie wyżej, bo wg mnie trochę brakowało dla tego filmu tempa

jamajka53

tak mi też trochę tego brakowało, trochę temat się rozwlekał niedokończone tematy w scenach, no i końcówka też pewien niedosyt