Za wcześnie umierać

Dying Young
1991
7,5 20 tys. ocen
7,5 10 1 20467
6,5 4 krytyków
Za wcześnie umierać
powrót do forum filmu Za wcześnie umierać

Bardzo mnie wzruszył. Popłakałam się. Nie ma klasycznego Happy Endu. Tak naprawdę to można tylko spekulować jak sie film kończy. Piękna muzyka, smutny klimat. Czasem do niego wracam. Dla mnie 8/10

ocenił(a) film na 9
attra

Film wywołuje wiele eweocji. Nie tylko smutek ale myślę, że wiele kobiet odczuwa złość. Osobiście tak mam. Nie zawsze okłamywanie kogoś oznacza jego szczęście ;(
Ale film rewelacyjny zaprzeczyć się nie da.

attra

pierwszy film o miłosci ktory nie tylko zniosłem, ale który mi pokzal jak pieknym uczuciem jest PRAWDZIWA milosc. Jestem pod wrazeniem Brawo!

attra

Film piekny. Bardzo wzruszajacy, w ciagu calego filmu poplakalam sie nie raz lecz nawet kilka razy co w moim przypadku nie jest do konca normalne ;d. Nawet Titanic (ktory moim zdaniem jest swietnie nagrany i ma bardzo dobra obsade jednym slowem nic dodac nic ujac) nie wzruszyl mnie az tak bardzo. Zawsze uwazalam ze filmy z happy end'em sa juz nudne ale kiedy ogladam filmy takie jak np. "sweet november" lub "pamietnik" nie moge sobie uswiadomic dlaczego tak sie to skonczylo i nie moge dojsc do siebie. Wracajac do tematu w "za wczesnie umierac" podoba mi sie to ze do konca nie jest to film bez hapy end'u. Ja tlumacze to sobie w sposob ze julia roberts tak jak powiedziala odwiedzi go w szpitalu, facet wyzdrowieje i beda szczesliwi ;)

attra

Ej podajcie mi link z tym filmem, bo nie mogę go nigdzie znaleźć, a bardzo
mi się spodobał :)

sylwia111896

Niestety ja znalazłam ten film na allegro. Ale wiem, że jest do znalezienia na emule do pobrania.