Za wcześnie umierać

Dying Young
1991
7,5 20 tys. ocen
7,5 10 1 20467
6,5 4 krytyków
Za wcześnie umierać
powrót do forum filmu Za wcześnie umierać

niestety musiałam przerwać patrzenie w momencie jak on wszedł do tego labiryntu.... i nie wiem co było dalej:( ... będę wdzięczna za opowiedzenie filmu od tego momentu ....

ocenił(a) film na 9
91martynka

Po labiryncie udali się oni do domu. Hilary zapytała mu się, czy dobrze się czuje. Skłamał, że tak. Ona zaczęła szukać po śmietnikach strzykawek z morfiną, i znalazła. Pokazała je jemu, a on ją przeprosił i powiedział jej,że nie chciał mówić jej o tym, że jest chory, że chciał ją zabrać na tę przejażdżkę, żeby zapomnieć o swojej chorobie i że ona pomogła mu przezwyciężyć lęk, i że dzięki niej czuje się o niebo lepiej, o wiele bezpieczniej. Hilary powiedziała, że zawsze przy nim będzie, że go kocha i że jeżeli będzie on w szpitalu, to będzie go trzymać za rękę, że nigdy go nie opuści. No i tak właśnie się zakończyło, że dokładnie nie wiemy tego, czy wyzdrowiał, czy nie. Wiemy tylko tyle, że byli ze sobą, na pewno do końca. Wyszli z domu szczęśliwi z tego, że są zakochani i nic innego dla nich się nie liczyło. Możemy sami wybrać sobie zakończenie. Film cudowny, wzrusza do łez. Pozdrawiam serdecznie :)

ocenił(a) film na 7
katrina1230

zakonczenie..

tak, nie wiadomo, czy zwyciezyl walke z choroba, ale ta kobieta ktora pochowala 3 swoich mezczyzn , zdaje mi sie.. ze widziala.. iz on umrze.., choc z drugiej strony.. ona wlasnie kazala Hilary isc wtedy na ten bal.. gdzie go spotkala..

mozliwe, ze wlasnie skiz Hilary on jednak wyzdrowial, bo inaczej nie podjal by sie dalszej terapii..

poza tym . .ta kobieta wywrozyla.. Hilary dosc pozytywne rzeczy, wiec calkiem mozliwe, ze jej "milosc" jednak przezyla..