Za wcześnie umierać

Dying Young
1991
7,5 20 tys. ocen
7,5 10 1 20467
6,5 4 krytyków
Za wcześnie umierać
powrót do forum filmu Za wcześnie umierać

Nie miałam możliwości obejrzeć tego filmu do końca i teraz mnie męczy, jak to się skończyło... Obejrzałam do momentu, gdy przespali się ze sobą, ale co było dalej? Miejcie litość i pomóżcie! :)

użytkownik usunięty
Vikinga

Właśnie leci powtórka.

Vikinga

Potem wyznali sobie miłość, zaczęli dużo czasu spędzać ze sobą itp...itd...niestety, Victor zaczął się czuć coraz gorzej, ale ukrywał to przed Hilary. Zaczał potajemnie wstrzykiwać sobie leki, ale podczas kolacji, w czasie świąt Bożego Narodzenia, gdy Hilary zaprosiła przyjaciela, Vicotr zączął się dziwnie zachowywać, zrobił się agresywny. Wieczór skończył się nieprzyjemnie, Hilary wykryła, że Victor zażywa lekarstwa, była zła, że jej nie powiedział. Wyznał jej, że nadalj st chory, ale nie ma siły znowu rozpocząć leczenie. Hilary wyprowadza się z ich domu, wcześniej próbując przekona go do zmiany decyzji. Jakiś czas później spotkyają się na przyjęciu, tam HIlary rozmawia najpierw z ojcem Vicotra, potem z nim. Okauje się, że Vicotr wyjedzie na leczenie, ale daje jej do zrozumienia, ze to ich pożegnanie. Potem znika. Hilary go szuka, pyta ojca Victora o jego leczenie. Vicotr kłamał, mówiąc jej że niedługo wyjeżdża, a ojcu poiwedział, żeby wyjehcali następnego dnia. Hil domyśla się, że Vicotr chce uciec. Jedzie do jego domu, po długiej i wzruszającej rozmowie para wyjeżdża razem, aby Victor mógł się dalej leczyć.
KONIEC

lizzy_parker

Dziękuję, dobra kobieto! (bo jesteś kobietą, prawda?) Pozdrawiam