PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=785620}

Zabójcze maszyny

Mortal Engines
2018
5,8 38 tys. ocen
5,8 10 1 38021
4,5 11 krytyków
Zabójcze maszyny
powrót do forum filmu Zabójcze maszyny

Muszę szczerze przyznać, że to najgorszy film jaki widziałem w przeciągu kilku lat. Fabularnie leży, treścią leży, w logice leży. Gra aktorów i dialogi leżą. Do tego siłowe narzucanie spaczonych mądrości i pseudo wartości.

2 za temat i efekty. Nic więcej ten film nie prezentuje sobą.

ocenił(a) film na 2
nano50

Cieszę się, że jeszcze są na tym świecie widzowie, którym taki chłam nie podchodzi rodem z filmowego MacDonalds'a ( i to takiego niedopieczonego ze zgniłą surówką w bułce).

nano50

Zgadzam się, dawno nie widziałem takiego gniota, w dodatku z takim budżetem

ocenił(a) film na 2
nano50

ufff sądziłem, że tylko mi się film nie podobał i aż mi szkoda Petera Jacksona...

ocenił(a) film na 3
nano50

Śmieszne, że zwiastuny specjalnie pokazywaly tylko te fajne sceny i elementy filmu xD

ocenił(a) film na 10
nano50

to po co ogladales do konca??

ocenił(a) film na 2
BenMaciag

A jak miał inaczej ocenić IDIOTO? obejrzał całość i skrytykował. Logicznie, co? widocznie nie dla Ciebie.

ocenił(a) film na 10
krelian_2

To forum a nie ogrodek pod budka z piwem.

nano50

zasłużona finansowa klapa, dla wielbicieli S-F film irytujący i męczący w każdym elemencie...

ocenił(a) film na 4
nano50

ten film to kataklizm.

ocenił(a) film na 2
wicia_maloj

film jest zły - oklepany, sztampowy, przewidywalny i nudny. Wszystko w nim jest złe albo przeciętne lub po prostu głupie. Sam początek nawet zaciągnął mnie do oglądania ale im dalej tym gorzej.
W sumie nie wiem do czego tu się odnieść skoro nawet aktorom nie chciało się zrobić porządnie swojej pracy.

Może dla 9 latków na seans niedzielny z rodzicami aby poprawili sobie trawienie po obiedzie... wyrzucić w zapomnienie.

ocenił(a) film na 8
nano50

Śmieszni jesteście z tymi ocenami. To Wasz pierwszy film sci-fi jaki oglądalnoście widocznie. Chyba nigdy w życiu gniota nie oglądaliście. Jest ich na pęczki, ale trzeba się rozejrzeć, żeby docenić ten.

ocenił(a) film na 2
patrisja

Właśnie dlatego ma 2 zamiast 1. Zasłużył konceptem. Reszta do kosza. 

nano50

Jedyne co było dobre w tym filmie to Hugo Weaving

ocenił(a) film na 2
nano50

Tylko debile i kretynki, co w życiu nigdy nie przeczytali dobrego s-f bronią tego gniota. Ten film to poziom scenariusza, trochę lepszy niż "Na Wspólnej". Zresztą materiał źródłowy czyli książka to także mocny średniak dla ćwierćinteligentów.