PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=603315}

Zabójczy Joe

Killer Joe
2011
6,2 10 tys. ocen
6,2 10 1 10396
7,2 18 krytyków
Zabójczy Joe
powrót do forum filmu Zabójczy Joe

wie ktoś, gdzie można zobaczyć ten film?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8
elo84

Film na razie krąży od festiwalu do festiwalu - 8.09 Wenecja, 11.09 Toronto, 15.10 Sitges, na IMDB jest napisane, że 17.05 jest premiera w Holandii, a potem 13.06 we Francji, może później będzie zauważalny..
dziwne, film takiego reżysera, z niezłą obsadą, z bardzo dobrymi recenzjami, a jeszcze nie doczekał się porządnej premiery

ocenił(a) film na 7
Pauleta

No, nie?! Film produkcji USA, a nie miał tam jeszcze premiery,. Szczerze, mam ciśnienie na ten film :) jestem bardzo ciekawy roli Matthew McConaughey, a zapowiada się niesamowicie ciekawie :-] http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dJlhEGrQM60#!

ocenił(a) film na 7
elo84

Tez się nie mogę doczekać, mam nadzieję że w końcu ujrzy światło dzienne w szerokiej dystrybucji.

ocenił(a) film na 7
Vivasco

To sobie chyba jeszcze trochę poczekamy, tak jak napisała koleżanka wyżej premiera w Holandii w maju, teraz pojawiło się info, że we Francji będzie w czerwcu :-/ WTF jest z tym filmem ?

ocenił(a) film na 8
elo84

kolega jak już.. nikt już nie wie kto to jest Pauleta?

ocenił(a) film na 7
Pauleta

Wybacz stary, pierwsze co przychodzi na myśl to imię, a to kojarzy się raczej z kobietą. Domyślam się, że chodzi o piłkarza Pauletę :p

ocenił(a) film na 8
elo84

dobrze się domyślasz.. pozdrawiam fana United :)

ocenił(a) film na 7
Pauleta

Hehe, miło mi, również pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 7
elo84

Premierę w Stanach będzie miał pod koniec lipca. U nas nie wiadomo, ale stawiam na jesień tego roku.

ocenił(a) film na 7
Radzimir_Radzmirowski

To by się zgadzało, latem w stanach, a na jesieni w Polsce, spoko wytrzymamy ;)

ocenił(a) film na 8
Radzimir_Radzmirowski

u nas zapewne nie będzie miał w ogóle, ew. wydadzą go po cichu za rok na dvd... no cóż

ocenił(a) film na 5
en89

No i jak, nadal cisza odnośnie tego obrazu? Kurde.

BUNCH

Premiera 27 Lipca w USA.

en89

widziałem na offcamerze w Krakowie. Zajebisty film :)

tomeksan

zazdroszczę ;) ale! w końcu się doczekam :-)