PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=534955}

Zabójstwo Caroline Byrne

A Model Daughter: The Killing of Caroline Byrne
2009
6,3 618  ocen
6,3 10 1 618
Zabójstwo Caroline Byrne
powrót do forum filmu Zabójstwo Caroline Byrne

Poryczalam sie jak dziecko. Cariba jest niesamowita aktorka.To byla dla mnie wielka
odmiana ogladac ja w tym filmie, gdzie jest calkowitym przeciwienstwem od tego co gra w
h2o. Film jest swietny. Naprawde wszystkim goraco polecam. Najpiekniejsze w tym filmie to
piosenka The Power of Love na poczatku filmu i na jego koncu!!!!

ocenił(a) film na 8
poison_poison

a gdzie można obejrzeć ten film ??

użytkownik usunięty
natalia3852

też chciałabym się dowiedzieć

ocenił(a) film na 10

Ja oglądałam ten film po angielsku na tej stronie:

http://two-movies.com/watch_movie/A_Model_Daughter_The_Killing_of_Caroline_Byrne

niestety nie znalazłam polskich napisów :/ Przykro mi:/

użytkownik usunięty
poison_poison

ech, to mi nic nie daje. jakby ktos mial napisy bądź wersje z lektorem to poproszę :)

ocenił(a) film na 8

Ja mam wersje z lektorem, jeśli nadal Cie to interesuje..?

Dame_Simbai

ja jestem zainteresowana;)

ocenił(a) film na 8
monika111

Nie ma problemu, tylko teraz pozostaje pytanie, jak Ci to udostępnić?

Dame_Simbai

hm, sama nie wiem.... a masz możliwość umieszczenia tego na youtube albo przesłania na moją pocztę... nie wiem, a Ty jak myślisz?

ocenił(a) film na 8
monika111

Nie bardzo. Plik 700tka, nie bardzo mam jak go podzielić. A masz może chomika?

Dame_Simbai

mam: Chomis181

ocenił(a) film na 8
monika111

Hymm.. Chyba masz hasło... mogłabym Ci go tam udostępnic, jeśli tylko wysłałabyś mi tam hasło na priv...

Dame_Simbai

https://www.youtube.com/watch?v=DVsYTub3SoY

Dame_Simbai

podaj link do filmu

Dame_Simbai

ooo wysłałam ci zaproszenie na filmwebie ja tez właśnie poszukuje z lektorem :)

Dame_Simbai

masz film z napisami?

ocenił(a) film na 6

Ten film jest z lektorem na zalukaj i na kinomaniaku bo sama tam dziś oglądałam. Nie spodziewalam się po Caribie nic szczegolnego ale zaskoczyła mnie mega i to pozytywnie. Film ogólnie jest ok, fabuła lekko momentami nudna ale za to główna aktorka ożywiła go no i aktor grający jej ojca. Po całości oceniam go na 8/10 zrobił na mnie wrażenie, a juz napewno Cariba :)

ocenił(a) film na 8
poison_poison

jakby co to już znalazłam i ściągnęłam na chomikuj :)

ocenił(a) film na 8
poison_poison

Zgadzam się... Choć oglądałam, i w sumie lubie H2O, i to w sumie najbardziej ze względu na postać buntowniczej Rikki, to miła odmianą było zobaczyć ją w tak realnej, i poważnej roli jak w Zabójstwie.

użytkownik usunięty
Dame_Simbai

Mnie też bardzo się podobał ten film i obejrzałam go głównie ze względu na Caribę.

ocenił(a) film na 8

Z jednej strony szkoda, że ma tak niewielki dorobek... ale z drugiej... można docenić aktora (mniej nie)znanego, a nie zachwycac się ciągle tymi, którzy grają raz za razem w kasowym przebojach, które stają się zawsze hitami ;/

ocenił(a) film na 4
poison_poison

ja potrafię płakać nawet na reklamach, ale tu żadna scena nie była wzruszająca, serio która scena jest wzruszająca?

ocenił(a) film na 10
utopia27wawa

Dla mnie ogólnie ta historia jest wzruszająca -.- Bezduszny człowiek ;)

ocenił(a) film na 4
poison_poison

Historia była, poszczególne sceny nie ;)

poison_poison

Czemu pytanie o to, gdzie mogę obejrzeć ten film lub go ściągnąć jest niezgodna z regulaminem? ;/

Liil

No właśnie.. byłabym wdzięczna za pomoc w odnalezieniu tego filmu.. z lektorem lub napisami :)

Liil

https://www.youtube.com/watch?v=DVsYTub3SoY

poison_poison

a nie wiesz gdzie można znależć film z napisami?