Poryczalam sie jak dziecko. Cariba jest niesamowita aktorka.To byla dla mnie wielka
odmiana ogladac ja w tym filmie, gdzie jest calkowitym przeciwienstwem od tego co gra w
h2o. Film jest swietny. Naprawde wszystkim goraco polecam. Najpiekniejsze w tym filmie to
piosenka The Power of Love na poczatku filmu i na jego koncu!!!!
Ja oglądałam ten film po angielsku na tej stronie:
http://two-movies.com/watch_movie/A_Model_Daughter_The_Killing_of_Caroline_Byrne
niestety nie znalazłam polskich napisów :/ Przykro mi:/
ech, to mi nic nie daje. jakby ktos mial napisy bądź wersje z lektorem to poproszę :)
hm, sama nie wiem.... a masz możliwość umieszczenia tego na youtube albo przesłania na moją pocztę... nie wiem, a Ty jak myślisz?
Hymm.. Chyba masz hasło... mogłabym Ci go tam udostępnic, jeśli tylko wysłałabyś mi tam hasło na priv...
Ten film jest z lektorem na zalukaj i na kinomaniaku bo sama tam dziś oglądałam. Nie spodziewalam się po Caribie nic szczegolnego ale zaskoczyła mnie mega i to pozytywnie. Film ogólnie jest ok, fabuła lekko momentami nudna ale za to główna aktorka ożywiła go no i aktor grający jej ojca. Po całości oceniam go na 8/10 zrobił na mnie wrażenie, a juz napewno Cariba :)
Zgadzam się... Choć oglądałam, i w sumie lubie H2O, i to w sumie najbardziej ze względu na postać buntowniczej Rikki, to miła odmianą było zobaczyć ją w tak realnej, i poważnej roli jak w Zabójstwie.
Mnie też bardzo się podobał ten film i obejrzałam go głównie ze względu na Caribę.
Z jednej strony szkoda, że ma tak niewielki dorobek... ale z drugiej... można docenić aktora (mniej nie)znanego, a nie zachwycac się ciągle tymi, którzy grają raz za razem w kasowym przebojach, które stają się zawsze hitami ;/
ja potrafię płakać nawet na reklamach, ale tu żadna scena nie była wzruszająca, serio która scena jest wzruszająca?