Do osób, które czytały - warto ? Bardzo lubie czytać ale nie wiem czy warto dodać tą książke do
"mojej kolejki".
Warto! Ja przeczytałam książkę jednym ciurkiem z przerwami na prace. Gorąco polecam!
Dawno nie czytałam tak absorbującej książki i długo nie wiadomo co jest grane :)
Czekam na film, bo zapowiada się mega ciekawie mimo ze znam już fabułę,
Przeczytałam i muszę stwierdzić ze mi się bardzo podobała! nie spodziewalam sie takiej fabuły, podobały mi się stworzone postacie choć okrutne ,wyrachowane to ciekawe. Nawet nie zauważyłam jak mineły te 600 stron.
Amy szok jaka postać, do Nicka miałam więcej sympatii. Zamówiłam sobie kolejna pozycje tej autorki
Widzę, że już przeczytałaś, ale podpisuję się obiema rękami pod stwierdzeniem, że jest to rewelacyjna książka. Również niecierpliwie czekam na film, a słyszałem, że zakończenie ma się różnić od tego w książce.
Tak tak zakończenie ma być inne, żeby właśnie zaskoczyć tych co przeczytali książkę:D
Cieszę się, bo mimo iż w książce zakończenie miało sens to strasznie mi się nie spodobało i jednak oczekiwałam jakiegoś wymiaru sprawiedliwości :/
Warto, jedna z moich ulubionych. Ogólnie Flynn piszę bardzo dobrze, uwielbiam jej styl, polecam jej jeszcze "Ostre Przedmioty", chociaż przy "Zaginionej dziewczynie" wygrała wszystko, dawno książka nie zrobiła na mnie tak dużego wrażenia.