Zaginiona

Gone
2012
6,4 43 tys. ocen
6,4 10 1 43363
3,3 3 krytyków
Zaginiona
powrót do forum filmu Zaginiona

8/10 POLECAM

ocenił(a) film na 8

Daje zdecydowane i mocne 8 temu filmowi.Bardzo dobry thriller , ani przez chwilę się nie nudziłam.Dobry wątek sensacyjny, akcja toczy się wartko ,głowna bohaterka jest bystra i inteligentnie rozgrywa sprawę z porywaczem.Policja nie wierzy w żadne jej słowo i jest pozostawiona sama sobie,Dobra jest też końcówka filmu i naprawdę niezła gra aktorska Amandy.Brawa dla niej bo wyszufladkowala się z romantycznych ról w jakich głównie grała.Zdecydowanie polecam ten film.

enera

Polecasz mówisz... Obejrzę sobie dziś i powiem czy się zgadzam : )

ocenił(a) film na 8
trampoh

witaj:-) ciekawa jestem Twoich wrażen.Dałam taka wysoka note bowiem ostatnio naszło mnie na thrillery i obejrzałam ich sporo ... Stwierdzam ,ze niestety tzw gnioty dostaja niekiedy niezasłużona wysoka notę i na ich tle film Zaginiona wypada naprawde dobrze.miłego ogladania:-)pozdrawiam serdecznie

enera

Dzięki :) Jeszcze dziś dam znać jak wrażenia po seansie :)

trampoh

No... dobry. Szału ni ma, ale miło taki seansik sobie zrobić.

ocenił(a) film na 8
trampoh

Cześc - tak niezbyt entuzjastycznie zabrzmiałes...a mnie naprawde się podobał :-) Zobacz na oceny na filmwebie Zaginiona dostala 6,4 a np film Be-seu-teu-set-leo koreanski thriller dostał 6,2 .No po prostu masakra.Ten ostatni nie tylko,ze ciągnie sie niemiłosiernie jak flaki to jest bardziej niz przewidywalny.Jak więc nie dać o wiele wyzszej oceny dla Zaginionej? moze dzieki temu punktacja sie zmieni? dziekuje ,ze odpisałes.pozdrawiam ciepło :-)

enera

Mi się zwidział i to w najlepszym tego słowa znaczeniu. . .
a dopiero co go obejrzałem na kino maniaku!
. . . dobrze poprowadzony film, w szczególności zaś
końcówka pełna pewnych niedomówień ~ zasługuje na
naprawdę bardzo dobrą notę i to bez zbędnej przesady!

ocenił(a) film na 8
KiKen

Halo i witam- dzieki ,ze mnie wsparłeś i cieszę sie,ze podzielasz mój entuzjazm bo uważam ,ze Zaginiona jest naprawde dobrym filmem .Uważam,ze nieraz warto dodac troche na ocenie aby podwyzszyc srednią majac na uwadze inne,gorsze filmy które jakims cudem otrzymuja zbyt wysokie noty.Oczywiscie jest to moje zdanie.W ogóle mam taka refleksje patrząc jak oceniane są filmy ,ze pomijajac sprawe oczywista czyli gust filmowy to duzy wpływ na ocene ma wiek ogladajacego bo inaczej oceni 20 latek 40 latek a inaczej 50+ , wyrobienie filmowe i szereg innych rzeczy w tym nastrój w jakim oglądamy filmy:-).pozdrawiam:-)

enera

Przecie on dopiero debiutuje w kinach w piątek najbliższy!

ocenił(a) film na 8
Zajcevv

Racja :-) ale 99 osob juz oceniło :-) no tak- moze jest szansa na wyzsza ocenę jak wiecej osób obejrzy :-) hmmm-dzieki ...pozdrawiam

ocenił(a) film na 7
Zajcevv

Ale w kinach w Ameryce jest już od jakiegoś czasu, przez co mozna go sobei bez problemu obejrzeć w internecie i to w dodatku z polskimi napisami;)

enera

W tej sytuacji*, okazuje bądź okazać się może, iż w >grupie siła<!
*oceny niniejszego filmu
Miejmy nadzieje, że film jeszcze bardziej zyska na entuzjastach po obejrzeniu seansu filmowego w kinach itp.
Osobiście trzymam za niego przysłowiowe kciuki oraz pozdrawiam wszystkich znawców dobrego kina ! ! !

ocenił(a) film na 9
enera

mi też się bardzo podobał, ale czegoś zabrakło, dlatego daję 9/10 a nie 10/10. Jakoś mi przypadł do gustu.

ocenił(a) film na 8
halfvampire

super:-):-) mam nadzieje,ze wspolnymi siłami zmienimy tą niezasłuzenie niska ocene dla tego filmu :-)

ocenił(a) film na 9
enera

tez mam taką nadzieję xx