Jeśli to jest ten sam film, to nie http://en.wikipedia.org/wiki/Gone_(2012_film) (Nie czytałam GONE ale ta fabuła chyba nie odpowiada książkowej? ;))
Napewno to nie to. Calkiem inne imiona bohaterow. Jeszcze przyjdzie troche nam poczekac na tamtego Gone.
Ja też :) Ale trochę się boję, że jak zrobią film, to zniszczą mi moje wyobrażenie Caina. Nie wierzę, aby udało się dobrać odpowiedniego aktora dla Caina, Drakea czy Diany... :/
znaczy m grant zezwolił na stworzenie scenariusza na podstawie jego powieści i podobno są już jakieś prace nad tym ale nie wiadomo jakie dokładnie i sam m grant w to się nawet nie miesza... i ten news to już dawno raczej był ;/ a tu jeszcze nic konkretnego o filmie nie słychać...
a tak na marginesie: dziś premiera strachu jak się nie mylę ;] ja dopiero drugą skończyłem, a ty na której jesteś?
mam nadzieję że wezmą jakichś nowych aktorów a nie znane gęby ;D hej, na której części już jesteście, tylko błagam kochani nie róbcie mi spoilerów :D ostatnio się wkurzyłem bo się czegoś o Dianie dowiedziałem ;/ ja skończyłem głód teraz chce szybko przelecieć przez kłamstewka i plagę bo muszę premierowo kupić strach, nie chcę być w tyle ;]
Ja skończyłam właśnie czytać dziesiąty rozdział Strachu :D Niestety więcej nie mam :( Ale każda kolejna część jest coraz lepsza! Już nie mogę doczekać się premiery!
aha... szkoda że zrobiłem taką przerwę w głodzie bo zacząłem czytać z rok temu, a końcówkę dokończyłem dopiero przedwczoraj ;/ pewnie już bym był w połowie plagi albo po niej jakbym nie robił tak dużej przerwy, ale co tam... a w ile przeczytałaś kłamstwa? tzn jak szybko...?
W dwa dni :D
Gdy tylko pożyczyłam od razu zabrałam się za czytanie więc nie przespałam dwóch nocy i wszystkie lekcje spędziłam z nosem w książce ;P Ale było warto!
haha ;D to nieźle :] ja bym nie dał rady ... spróbuje przeczytać w 5 dni bo z tego co wiem kłamstwa trochę krótsze chyba to bedzie szybciej
Juz nie pamiętam... Czytałam ciągiem 4 części (zajęło to 2 tygodnie ale z przerwami ;))
Masz konto na Forum GONE?