Wczoraj oglądałem ten film jednak na około 15 minur przed końcem zniknął prąd i chciałbym by ktoś jak najkrócej streścił jaki był finisz z Tyronem , dziewczyną i Jackiem. Ostatni mój kadr to jak tankowali na stacji i planowali jechać w kierunku granicy.
Nie pamiętam w którym momencie tankowali, ale końcówka była mniej więcej tak:
Jak pobierali któryś tam raz kasę, Jack przyciemnił, że kasjerka kazała spisać ochroniarzowi, ich numer rejestracji samochodu.
Więc odkręcili numery z jakiegoś napotkanego samochodu, a Jack (to wyszło na końcu) podłożył stare rejestracje między swoimi plecami i siedzeniem, bo tu była lufa strzelby Tyrona. Przy granicy Jack zaczął robić zamieszanie, panikę - Tyron strzelił i wysiadł. Za nim Jack z pistoletem. Straż graniczna już się zainteresowała. Tyron próbuje się wymknąć...z tą strzelbą. Policjanci oddają strzały. Tyron pada martwy. Laska jednak nie była wobec niego obojętna - pobiegła do niego. Później rozmawia w pokoju z Jackiem - próbuje go przekonać by ją puścił. Stwierdza, że jej nie wierzy, ale milczy gdy ona wychodzi. Ostatnia scena - Ona idzie pośpiesznie w kierunku granicy. Jack stoi przy budynku z policjantem. Po chwili milczenia mówi: Aresztować ją. END
Liczyłem na to, że jakoś przejadą przez granicę bez Jacka, no ale oczywiście happy end, a szkoda. W sumie nie była zła ta babka. Gdy opiekowała się detektywem pojechała szybko po insuline gdy Jacek schodził z tego świata, ba, nawet przywiozła jego instrument żeby sobie porzępolił. Ale babka się bała Tyrona (sama nazwa brrr...) gnębił, decydował za nią. Jacek namawiał ją żeby uciekła od niego, a ona łasa na dolary to i taki finisz.
Dzięki netis7 za streszczenie ;)
Nie ma sprawy - cieszę się że mogłem pomóc;)
Erin, w mojej ocenie, to taki typ kobiety co lubi facetów w każdej ilości - nie tylko kokietować. Jednak ma dobre serce i muchy by nie skrzywdziła, co nie przeszkadza jej być złodziejką. Z Tyronem była wyraźnie związana emocjonalnie. Nie wiem czy to oglądałeś jak Jack powiedział: "Podzielmy się kasą a dziewczyna niech jedzie z kim chce - wybrała Tyrona". Ale o jej uczuciach mówię w kontekście jej zachowania po śmierci Tyrona.