PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=107855}

Zakochany bez pamięci

Eternal Sunshine of the Spotless Mind
2004
7,4 164 tys. ocen
7,4 10 1 164348
7,8 84 krytyków
Zakochany bez pamięci
powrót do forum filmu Zakochany bez pamięci

W tym właśnie filmie pokazał, że jest prawdziwym aktorem.. wybitnym aktorem. Podziwiam sposób w jaki wcielił się w zwykłego zakochanwgo faceta, bez niepotrzebnych dodatków. Pokazał prawdę która wzrusza i za to go podziwiam.

ocenił(a) film na 10
goianu

Widziałam wczoraj i... jakoś tak się często mi zdarza, że kiedy film mi się podoba, brak mi słów. Teraz też tak mam;) A największe zaskoczenie... J.C. Capeau bas, panie Carey:))!!

użytkownik usunięty
goianu

Był niezły, to fakt. Ale czy widziałeś go u Formana ("Man on the moon")??? Jeśli nie, to zdecydowanie polecam - kawałek prawdziwego kina i również świetna rola...

użytkownik usunięty

hmm no nie wolno zapominac o "Truman Show" ;) to jest jedna z jego lepszych ról i scenariusz piekny. Szkoda ze niektorzy zle zrozumieli ten film i potem zostali producentami BigBrothera.

ocenił(a) film na 8
goianu

Może nie najlepsza, ale niewątpliwie jedna z najlepszych. Mnie bardziej podobał sie w Man on the Moon :-), ale jak zwykle to kwestia gustu. Zdecydowanie wolę go w takich filmach od tych w rodzaju Maski

goianu

Jim jest swietnym aktorem:) doceniam go za to ze potrafi wcielic sie swietnie w role komediowe jak i dramatyczne... Kate w roli Clementine tez mi sie bardzo podobala:) dla mnie jest to film dwojga aktorow