PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=107855}

Zakochany bez pamięci

Eternal Sunshine of the Spotless Mind
2004
7,4 164 tys. ocen
7,4 10 1 164348
7,8 84 krytyków
Zakochany bez pamięci
powrót do forum filmu Zakochany bez pamięci

Piękny!

ocenił(a) film na 8

Jednym słowem piękny :) Chcecie więcej? ;)
Kiedy zobaczyłam ,ze w jedne z gazet dodatkiem jest ten film, wiedzialam ,ze musze go mieć. Obejrzałam go juz wczesniej w tv i zrobił na mnie duże wrażenie.
W cudowny sposob pokazuje jak Joel stara sie ukryć wspomnienia związane z Clementine głęboko w swojej podświadomości [??czy moge tak to nazwać? :)]. Film zaintrygował mnie najbardziej w momencie , w którym Mary [ ehh....Dunst :/ ] dowiedziała sie ,ze wymazała sobie coś z pamięci. To idiotyczne,ale sama zaczęłam sie zastanawiać czy nie wymazałam sobie czegoś z pamięci :) Naprawde, to dziwne,ale zaczęłam sie nad tym zastanawiać. No i nareszcie Jim Carre'y udowodnił,ze jest dobrym aktorem. Może przynajmniej niektórym, bo mi nie musiał :)
Podsumowując krótko film jest genialny i pozostawia po sobie pewien ślad. Daje do myślenia i to jest wspaniałe!
pozdrawiam

użytkownik usunięty
Mantra_2

dla zainteresowanych -) do 20 listopada do kupienia za 12.95 PLN! :)

użytkownik usunięty
Mantra_2

dla zainteresowanych -) do 20 listopada do kupienia za 12.95 PLN! :)
Warty napewno wiele wiecej, dla kazdego widza tego dziela. Przepiekny film. Nieraz po pierwszym obejrzeniu moze bedzie trudno wam go zrozumiec, nie zrazajcie sie, warto obejrzec jeszcze raz, by dokladnie pojac przeslanie plynace z niego :)

ocenił(a) film na 10

ja już pięć razy go obejrzałem...i wciąż chce wiecej :)