6,6 155 tys. ocen
6,6 10 1 154548
5,7 34 krytyków
Zanim odejdą wody
powrót do forum filmu Zanim odejdą wody

Ani to śmieszne ani zaskakujące... oklepane. Dwóch gości jadą i... rozmawiają. dno
Zdecydowanie gorszy od kac vegas.

_kate_

No jak "Due date" porównujesz do filmu "Kac Vegas", to się nie dziw, że jest "gorszy"! "Due date" to nie jest żadna kontynuacja Kaca! A to, że w tych dwóch produkcjach zagrał ten sam aktor, to nie znaczy, że te filmy będą miały taki sam poziom! A potem czytamy komentarze właśnie takie jak Twój wyżej...

ocenił(a) film na 3
mexi_111

każdy może chyba porównywać do siebie dwie komedie..
A film jest beznadziejny, dawno mnie tak żaden nie znudził

ocenił(a) film na 3
goja86

zgadzam się !! nudy

ocenił(a) film na 3
goja86

dokładnie, tam naprawdę się nic nie dzieje... przewidywalne i niespecjalnie śmieszne. jedyne plusy to obecność Roberta i piosenka Pink Floyda.

ocenił(a) film na 3
shen_ron

zgadzam się z przedmówcami, jak na komedię to momenty kiedy się uśmiechnąłem występowały dosyć rzadko:D A podrzucanie tego brodatego z pieskiem na pace pick-up'a wcale nie było śmieszne, aż żal mi sie go zrobiło!

ocenił(a) film na 8
chat_noir_4

A my się z żoną uśmialiśmy co się za często niestety nie zdarza, ostatnio nas tak chyba "zgon na pogrzebie" rozbawił. Nie rozumiem co chcecie od tego filmu. B. fajna komedia

ocenił(a) film na 5
chat_noir_4

No w sumie to podrzucanie na pace było miłe hehe a reszta no cóż lipa. Oczywiście bywały gorsze komedie... 5/10

shen_ron

moja ocena 2 jest tylko i wyłącznie dla pana Roberta D.J,
Po prostu Żenada do kwadratu.

Absolutnie nie śmieszne, żałosne, przykre i ugh...
Nie obejrzałam do końca nie byłam w stanie znieść.

ocenił(a) film na 2
Cpt_Pchelka

Ja też nie byłam w stanie wytrwać do końca wyłączyłam film po jakiś 30 min chwała Bogu że nie poszłam na to do kina...

ocenił(a) film na 10
Kinga_43

ja za to ten film ogladalem 2 razy i moim zdaniem jest on smieszny

ocenił(a) film na 2
_kate_

Zgadzam się, nie rozbawił mnie ani nie wzruszył w ani jednym momencie. Porażka reżysera po dość dobrej komedii jaką był "Kac Vegas".

bumru

mało ciekawy film, podzielam zdania przedmówców.

ocenił(a) film na 8
magda21

Mnie się podobał. A dla pań wyżej drobna uwaga: takie filmy ogląda się najlepiej z dobrą ekipą albo z partnerem wtedy jest większy fun i wówczas łatwiej te klimaty ogarnąć... Ja oglądałem z żoną i film nam się b. spodobał.

ocenił(a) film na 8
_kate_

A Wy co takie smutasy. Film dobry, śmieszny. Trzeba mieć pozytywne nastawienie a nie traktować wszystko na poważnie.
Ogólnie film godny polecenia. Ale nie dla smutasów.

ocenił(a) film na 4
_kate_

"Ani to śmieszne ani zaskakujące..." w pełni podzielam opinię.
Patrząc na okładkę płyty i widząc pierwsza scenę było wiadomo wokół czego będzie kręcił się film. Czekałem na coś zaskakującego, śmiesznego, porywającego - niestety nic takiego się nie wydarzyło. A te niby kulminacyjne-śmieszne punkty były raczej tragiczne (kawa, wypadek, postrzał, inwalida, itp.). Na dobra sprawę wystarczyło by wyciąć kilka najbardziej bzdurnych niby-śmiesznych scen i wyszedłby z tego dramat.