6,6 155 tys. ocen
6,6 10 1 154550
5,7 34 krytyków
Zanim odejdą wody
powrót do forum filmu Zanim odejdą wody

Moim zdaniem fajny film i ten kto będzie go porównywał z Kac Vegas to się trochę zawiedzie, bo ten film choć fajny, to jednak nie dorównuje Kac Vegas. Ten kto ma poczucie humoru będzie się śmiał a film mu szybko przeleci, ten kto go nie ma , to niestety. Niech nie oglądają tego Co którzy 'kochają' Polskie komedie romantyczne , bo to właśnie oni najczęściej go krytykowali. Polecam

ocenił(a) film na 8
sharon_6

Zgadzam się z przedmówcą. Film dla osób z poczuciem humoru, które nie są uprzedzone co do amerykańskich komedii i ich dość dziwnych pomysłów. Ale ogólnie rzecz biorąc podobał mi się, jednak nie ma co go porównywać z Kac Vegas. ;]

ocenił(a) film na 5
sharon_6

Potwierdzam słowa przedmówców. Film z typowym dla amerykańskich komedii "głupkowatym" humorem . Jeśli ktoś lubi takie klimaty to mogę polecić, bo momentów do śmiechu jest masa. Jednak mnie po pewnym czasie film zaczął irytować, miałam już szczerze dość przeciągających się perypetii gościa zmagającego się z idiotą i nie mogłam doczekać się zakończenia. Ale szłam do kina z nastawieniem na wrażenia na miarę Kac Vegas - okazało się po prostu ze to już nie ta bajka i nie ma co porównywać:)