6,6 155 tys. ocen
6,6 10 1 154548
5,7 34 krytyków
Zanim odejdą wody
powrót do forum filmu Zanim odejdą wody

Byłam na tym w kinie.Obejrzałam może 30 minut.Powinni ten film wrzucić do działu "gówno" albo "masakra" a nie komedia. Wyszłam z kina w momencie kiedy pan w kręconych włosach zaczął sobie robić dobrze...i jego pies na to patrząc również zaczął robić sobie dobrze......Było tak obrzydliwe że wybiegłam.

ocenił(a) film na 6
maomi01

ojej

ocenił(a) film na 5
maomi01

zgadzam się, film jest kiepski. po "kac vegas" spodziewałam się czegoś lepszego. humor bardzo niskich lotów, raczej niesmaczny niż zabawny. kilka scen mnie rozbawiło, ale poza tym film jest po prostu nudny. to co ma być zabawne, jest głupie, momentami żenujące.
szkoda czasu i pieniędzy.

ocenił(a) film na 5
Iranka

Zgadzam się. Spodziewałem się czegoś lepszego a tu "komedia".

ocenił(a) film na 7
Iranka

trzeba było poczytać recenzje i pójść na 'śniadanie do łóżka', skoro taki rodzaj komedii wam nie odpowiadał.

braindead138

Nie wiem czemu wszyscy porównują Due Date do Kac Vegas? Przecież to jest zupełnie inny film. Co do oceny mi się podobał, chociaż nastawiłam się na coś śmieszniejszego :P

j_sandomierska

To dziwne, bo kobietom ten film się nie podoba jak widzę :P

bloo__

Jestem kobietą i mi się bardzo podobał, lubie luźne komedie a nie nasze kochane Polskie komedie romantyczne, och i ach jeżeli ktoś nie lubi takiego rodzaju filmów to zastanawiam sie dlaczego na nie w ogóle chodzi ?

sharon_6

Choćby ze względu na Downey Juniora ;]
jednak nie urzekł mnie w tym filmie.

ocenił(a) film na 8
Iranka

po Kac Vegas spodziewałaś się czegoś lepszego? Ja właśnie myślałem, że film będzie równie cienki co Kac Vegas tu proszę, miłe zaskoczenie. Jednak na Robercie można polegać

ocenił(a) film na 5
maomi01

Idąc na ten film spodziewałam się CZEGOŚ. A tu przez cały film nudziłam się... z tego wszystkiego aż spać się chciało. Momentami film żałosny, aż śmieszny. Moja ocena 5. Choć i tak zasługuję na niższą, a co do ogólnej oceny powyżej 7 to ludzie bez przesady!

ocenił(a) film na 10
2Karoo2

Każdy ma prawo do własnego głosu ;) ja dałam 10, bo mi się po prostu podobał, był śmieszny, nie zawiodłam się na nim i nie uważam tą ocenę za przesadę.

Ilusia92

Tato... byłeś dla mnie jak ojciec! :D

ocenił(a) film na 7
maomi01

Lubie to "wyszłam z kina po 30 minutach" albo "wyszedłem w połowie filmu". Chodzę do kina i nie widzę tych ludzi, którzy wychodzą w połowie. Nie wiem w jakich kinach oglądają filmy użytkownicy filmweba, bo tu przy każdej nowej produkcji można coś takiego przeczytać. Po 2, proponuję trzymać się zasady: nie oglądałem/am filmu do końca, nie oceniam.