6,6 155 tys. ocen
6,6 10 1 154548
5,7 34 krytyków
Zanim odejdą wody
powrót do forum filmu Zanim odejdą wody

Nie wiem co z Wami ludzie. Czytam komentarze i nie dowierzam. Wczoraj oglądałam ten film na Enemefie i całe kino śmiało się przez cały czas trwania filmu! W mojej ocenie ten zarąbisty jest film! Na niektórych scenach popłakałam się po prostu! Główni aktorzy genialni! W życiu na żadnym filmie się tak nie ubawiłam :)
Jeszcze dzisiaj go ściągam i będę oglądać drugi raz =)

kasia12088

z nami wszystko w porządku, każdy ma inny gust, ot cała historia. w moim odczuciu film był średni, kilka zabawnych momentów i nic więcej. nie powalił mnie, typowa "komedia", którą można obejrzeć raz i zapomnieć.

ocenił(a) film na 6
dazzling

zgadzam się z @dazzling ;)

btw też oglądałam na ENEMEFie :)

dazzling

Spoko. Rozumiem, że macie inny gust :)
Ale bez przesady jak czytam niektóre komentarze, że w filmie nie było nic zabawnego.
Najwyraźniej dochodzi kwestia poczucia humoru :)

kasia12088

no tak, każdego śmieszą inne rzeczy. ja też oglądałam ten film na enemefie i niestety nie mogę powiedzieć, żeby całe kino płakało ze śmiechu, a już na pewno nie ja. Tobie się bardzo podobał, innym wcale - nie ma w tym nic dziwnego. grunt, że nie wydałaś pieniędzy na marne i dobrze się bawiłaś :)

kasia12088

oo ja też byłam na ENEMEFie. ten film jest zaje*isty

ocenił(a) film na 8
kasia12088

Film bardzo dobry, chociaż do genialnego "Kaca Vegas" mu trochę brakuje. Jednak można się dużo pośmiać i to jest plus tego filmu.

ukryty_w_miescie_krzyk

To niemożliwe, żeby był gorszy od Kac Vegas, bo to "dzieło" oceniam na czyste 0/10. Czyżbyśmy mieli tu do czynienia z ujemna notą? Ewenement.

ocenił(a) film na 9
yossarian1

chwała Bogu, że mam Twoje zdanie głęboko w dupie!!!!

ocenił(a) film na 4
kasia12088

Może Kasiu jesteś po prostu tępa? Film słabiutki, nudny, nieśmieszny, żarty strasznie sztuczne i wymuszone. Downey Junior w ogóle nie pasuję do tej roli...

ocenił(a) film na 6
kasia12088

jestem po seansie,choc momentami byl nudnawy,bylo kilka scen w ktorych sie niezle usmialam,pozatym nie nastawialam sie na ambitne kino tylko na komedie i wcale nie byla taka tragiczna,spokojnie daje 6/10 w tym gatunku

ocenił(a) film na 9
katarin7

co wy ludzie dawno juz nie wyszla taka komedia z ktorej w czasie filmu idzie sie posmiac tyle razy wedlug mnie film wyppas 10/10 /\/\