6,6 155 tys. ocen
6,6 10 1 154548
5,7 34 krytyków
Zanim odejdą wody
powrót do forum filmu Zanim odejdą wody

film może nie tak udany jak "Kac Vegas", ale wciąż w wielu momentach bardzo zabawny. posiada też znaczący atut, którego tamten obraz nie miał, a mianowicie udział Roberta Downeya Jr. dzięki niemu można przetrawić również te słabsze momenty czy finałowe "roztkliwiania się". ten facet jest po prostu dobry na wszystko - w końcu kto inny jak nie on uratował "Iron Mana" czy "Sherlocka Holmesa" od totalnej klęski? pewne motywy są tu bardzo podobne jak w poprzednim dziele Phillipsa, ale w zasadzie nie przeszkadza to aż tak bardzo. nie drażni nawet fakt że Galifianakis odtwarza w zasadzie identyczną rolę jak w "KV". tym bardziej ze kilka wejść ma bezbłędnych (myślałem że parodiowanie Brando w "Ojcu chrzestnym" to tak zgrany greps że już nigdy mnie nie rozbawi nic w tym stylu, a tu proszę). lekka i przyjemna komedyjka w sam raz na wieczorne odprężenie. ja narzekać nie będę.

Caligula

Oj tak. Robercik jest świetny :) Patrząc na jego rolę zastanawiałam się ile razy musieli powtarzać sceny, bo po prostu nie wytrzymywali i pękali ze śmiechu :)

Caligula

film bardzo dobry :) śmiałam się nawet po wyjściu z kina.... trzyma poziom KV, a nawet jest według mnie lepszy... :)

Caligula

'Due date' trochę lepszy od Kac Vegas, ubawiłem się po pachy ;) czekałem na film który dorówna "Ostrej jeździe" z 2000r. i w końcu się doczekałem :))

emtec

"Ostra jazda" faktycznie :) Zapomniałam o tym filmie. Muszę go jeszcze raz obejrzeć i to koniecznie z mężem, który na bank go nie widział :D