PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=530732}
6,6 154 tys. ocen
6,6 10 1 154381
5,7 48 krytyków
Zanim odejdą wody
powrót do forum filmu Zanim odejdą wody

Film mało śmieszny, miejscami kompletnie nudny, bez żadnych scen zapadających w pamięć, za to z bohaterami między którymi nie widać chemii. A zaledwie 2-3 sytuacje na krzyż, które wywołują lekki uśmiech (ale nie ma mowy o rechocie i skurczach przepony) to za mało, by móc chwalić "Zanim odejdą wody". Zdecydowanie nie polecam, choć film i tak lepszy niż te wszystkie żałosne "Zohany" i inne "Superhera".

Moja ocena waha się między 4/10 a 5/10.

ocenił(a) film na 6
Freeman47

dokladnie. 3/10

ocenił(a) film na 4
Freeman47

mam takie samo zdanie. poszedlem na ten film do kina ze wzgledu na "grubaska" z kac vegas. uznalem ze musi byc przednia komedia . a tu psikus . . . gniot straszny. malo smieszny i nudny. szkoda wydanej kasy

BioTyk

"grubasek" z Kac Vegas jak to pieszczotliwie napisałeś to kawał Ch"ja,który terroryzował psychicznie i tłukł żonę bo zupa była za słona,pieprzony damski bokser...wiedzieliscie o tym?

ocenił(a) film na 5
Detoksynator

Eeeee... O co biega? Możesz mówić jaśniej?

Freeman47

O tego aktora,brodatego "grubaska" jak mu tam..Zach Galifianakis,,,chociaż gra pocieszne role w komediach,tak na prawdę w życiu prywatnym to gnój.

ocenił(a) film na 6
Detoksynator

tak tak czytaj co mowia media i wierz we wszystko. powodzenia.

damian_filmweb

Czyli w Smoleńsku nie rozbił się samolot z kaczką na pokładzie,to wszystko ściema?
I jak widzę pobitą żone tej gnidy w TV ,która mówi ,że sk..syn ja pobił to też nie prawda.sama się pobiła?

ocenił(a) film na 6
Detoksynator

po pierwsze: pewnie nie widziales tego w tv. tylko czytales na jakiejs zafajdanej stronie.

po drugie: ci kretyni z TVN i TVP przechodza samych siebie w dalszym ciagnieciu tego smolenska. pewnie niedlugo zaczna mowic, ze to Bin Laden atakowal. zalosne.

po trzecie : ile bylo takich przypatkow w hollywood ? setki.... a ile bylo prawdziwych ? niewiele...

Detoksynator

Detoksynator, nie przejmuj się tym trollem. On jest znany z tego, że jest dzieckiem neostrady i nołlajfem, także nie przejmuj się nim bo on tak ma. :)

ocenił(a) film na 6
Szejku

ktora to juz prostacka wypowiedz ? naprawde nie jestem w stanie tego zliczyc. takim jestem trollem ? ciekawe. i pomyslec, ze taki troll jak ja, zrobil i robi z ciebie debila. mam talent.

biedny szejkus. skomentowalem twoj post na innym temacie innego filmu, to nasz kochany szejkus-srejkus wrocil z placzem na forum expendables, aby sie wyrzyc i dowartosciowac. jak sam widzisz - kolejny raz robie z ciebie durnia, a ty nawet nie jestes w stanie tego zauwazyc. teraz masz na to dowod.

powodzenia i dobranoc. szejkus.

damian_filmweb

"Szejkuś-srejkuś"? Twoja inteligencja jest porażająca. :)

ocenił(a) film na 6
Szejku

to samo moge powiedziec o wiekszosci twoich postow, ale ty nawet nie zdajesz sobie sprawy ze swojej wlasnej glupoty. tak wiec zwrot: szejkus- srejkus - wyprowadzil cie z rownowagi. tak jak chcialem. jestes zbyt przewidywalny. postaraj sie lepiej.

damian_filmweb

Zwrot Szejkuś-srejkuś wyprowadził mnie z równowagi? Dobrze wiedzieć. :)

ocenił(a) film na 6
Szejku

tak. widac twoje oburzenie i zdenerwowanie. myslisz, ze kiedy napiszesz na koncu :) to pokazesz, ze cie to bawi ? wrecz przeciwnie. dobrze o tym wiemy.

damian_filmweb

Faktycznie, jak teraz czytam moje wypowiedzi ponownie to odbieram je w zupełnie nowym świetle. Aż bije od nich zdenerwowanie i oburzenie! :D

ocenił(a) film na 6
Szejku

tak, kolego. wiemy jak jest, wiec nie odwracaj kota ogonem...ooops - to twoj tekst. szkoda, ze idealnie pasuje do tej sytuacji.

damian_filmweb

"wiemy jak jest"... To ilu was tam przed komputerem siedzi? Zaprosiłeś całą piaskownice by ci pomagała w polemice? :D

ocenił(a) film na 6
Szejku

piszac ,, wiemy`` mialem na mysli mnie i ciebie, ale ty zachowujesz sie jak dziecko odnoszac sie ciagle do dzieci i piaskownic. szkoda.

damian_filmweb

To chyba niekulturalnie wmawiać innym androny? Także nie rób tego damianku, bo ja "nie wiem". :)

ocenił(a) film na 6
Szejku

oj wiesz, wiesz.

damian_filmweb

Siła argumentów. :)

damian_filmweb

A odnoszę się do dzieci i piaskownic, bo sam się chwaliłeś, że znasz dużo dzieciaków neostrady. Ciągnie swój do swego. :)

ocenił(a) film na 6
Szejku

powiedz gdzie napisalem ,, duzo `` hipokryto ? zalosne.

damian_filmweb

Napisałeś, że znasz kilku dzieciaków, a to dla mnie dużo, bo ja nie znam żadnego damianku. :) Ale nie dziwię się, że się chwalisz, że znasz kilku dzieciaków, jak byłem mały, też lubiłem się pochwalić starszymi kolegami. :D

I nie denerwuj się tak bo ci cukier skoczy.

ocenił(a) film na 6
Szejku

hehe czyli nie znasz zadnego czlowieka w wieku miedzy 12 - 17 lat ? jestes normalny ? czy moze masz zakaz zblizania sie do niepelnoletnich ? nie zdziwilbym sie.

ja sie nie denerwuje. to ty wychodzisz na zdenerwowanego, ale trudno to udowodnic.

damian_filmweb

Tobie wszystko co mówisz jest trudno udowodnić. :D

Przykro mi, nie znam żadnego człowieka w wieku między 12-15. Nie uważam, żeby 17 latek był dzieckiem. Znam kilka ładnych dziewczyn w wieku 18-20, ale ciężko mi podciągać je pod dzieci. :)

ocenił(a) film na 6
Szejku

chodzi o to, ze 17 -latki uzywaja takich zwrotow jak xD. pozniej, w miare przyplywu inteligencji, taka czynnosc ustepuje u ludzi normalnych.

damian_filmweb

Hmm, gdyby twoja teza miała jakieś odzwierciedlenie w rzeczywistości, to używałbyś "xD" dość często, ponieważ tego nie robisz, twoja wielka teoria to bujda. :)

ocenił(a) film na 6
Szejku

niestety nie mam 17 lat i nizej. ty wygladasz na... 20 - pare lat. chcesz sie dowartosciowac i zaistniec na forum.

damian_filmweb

Aha, dobrze wiedzieć. Chociaż nie wiem czy się mogę z tym zgodzić, bo w rozmowie z tobą chęć dowartościowania się nie ma znaczenia, dowartościowanie objawia się samoistnie, ze względu na twój intelekt.

ocenił(a) film na 6
Szejku

szkoda, ze twoje wypowiedzi stawiaja cie w zlym swietle, ,,wypunktowujac`` twoja inteligencje.

damian_filmweb

Jak na moje oko, to one wypunktowują twoją, ale co kto lubi. :)

ocenił(a) film na 6
Szejku

ahaahah a to dobre. ale, coz pozwole ci myslec, ze masz racje.

dobra. niejszym koncze bezsensowna i bezcelowa dyskusje ze zwyczajnym trollem.

damian_filmweb

Żyjemy w wolnym kraju, nikt nie potrzebuje twojego pozwolenia. :)

Myślałem, że twoi koledzy-dzieci o których mówiłeś już śpią, a tu się okazuje, że jeszcze przy komputerach siedzą i sobie z tobą dyskutują. No, ale dobrze, że kończysz już bo jutro szkoła i nie wstaniecie. :D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
damian_filmweb

Ja nic nie skończyłem, to ty miałeś skończyć głuptasku.

Nie opluj klawiatury, bo mama będzie musiała wyłożyć pieniądze na nową frustracie. :)

ocenił(a) film na 6
Szejku

aha.

damian_filmweb

Przyjąłeś? Świetnie, jest progres, damianek przyswaja.

ocenił(a) film na 6
Szejku

aha

ocenił(a) film na 6
Szejku

twoje proby zaistnienia na forum lub gdziekolwiek sa daremne. juz nie raz to pisalem. w zyciu gowno osiagnales, to teraz szukasz pocieszenia na forum. portret psychologiczny takiego gbura jest rzecza osiagalna nawet dla kogos nie majacego wiekszego pojecia o takich sprawach.
twoje dzialania bezlitosnie wypunktowuja twoja inteligencje, ale ty nie jestes w stanie tego zrozumiec. wiem, ze dalej bedziesz pisal swoje glupotki, ale prawdy nie zmienisz.

twoje dziecinne zachowanie to kolejny dowod twojej ulomnosci. bezustannie probujesz mnie obrazac i myslisz, ze ci to wychodzi. Niestety nie jestes w stanie zrobic tego w sposob cywilizowany, godny doroslego czlowieka, wiec chwytasz sie zalosnych obelg z podworka i rzucasz nimi na prawo i lewo.
zauwaz, ze ja zadko cie obrazalem w sposob w jaki ty to robisz. i ponownie osiagnalem zamierzony cel.

mowiac krotko. moge sie domyslac, ze miales kolego ciezkie dziecinstwo, ale jednego jestem pewnien. rodzice nie nauczyli cie kultury, a wiec poniesli kleske.

wszystko co napisalem jest zgodne z prawda. masz powazne problemy, ale ja nie jestem w stanie ci pomagac. :)

damian_filmweb

To co dopiero jakim trzeba być idiotą by zapraszać psychola z forum na solówkę, do tego mając trzynaście lat? To jest dopiero ośmieszanie się. :)

Ja już twój portret zarysowałem, i jak zawsze odszczekujesz się tym samym, powtarzając moje słowa w innej formie. Z twoją inteligencją jest to najlepsza taktyka. :)

Moje dziecinne zachowanie? To ty zachowujesz się jak gnojek zapraszając gościa z forum na solo i nazywając go "szejkusiem-srejkusiem". Typowy trzynastolatek. :)

Ja rzucam obelgami? Ty głuptasku, hipokryto obsmarkany, to nie mi moderator usuwał posty za prostackie i szczeniackie bluzgi, tylko tobie. :D

Wszystko co napisałeś jest stekiem bzdur i obrazem hipokryzji. To moje słowa lekko przez ciebie zmodyfikowane. Jak już wyżej wspomniałem, z twoimi możliwościami intelektualnymi, najlepsza taktyka. :)

ocenił(a) film na 6
Szejku

twoje proby zaistnienia na forum lub gdziekolwiek sa daremne. juz nie raz to pisalem. w zyciu gowno osiagnales, to teraz szukasz pocieszenia na forum. portret psychologiczny takiego gbura jest rzecza osiagalna nawet dla kogos nie majacego wiekszego pojecia o takich sprawach.
twoje dzialania bezlitosnie wypunktowuja twoja inteligencje, ale ty nie jestes w stanie tego zrozumiec. wiem, ze dalej bedziesz pisal swoje glupotki, ale prawdy nie zmienisz.

twoje dziecinne zachowanie to kolejny dowod twojej ulomnosci. bezustannie probujesz mnie obrazac i myslisz, ze ci to wychodzi. Niestety nie jestes w stanie zrobic tego w sposob cywilizowany, godny doroslego czlowieka, wiec chwytasz sie zalosnych obelg z podworka i rzucasz nimi na prawo i lewo.
zauwaz, ze ja zadko cie obrazalem w sposob w jaki ty to robisz. i ponownie osiagnalem zamierzony cel.

mowiac krotko. moge sie domyslac, ze miales kolego ciezkie dziecinstwo, ale jednego jestem pewnien. rodzice nie nauczyli cie kultury, a wiec poniesli kleske.

wszystko co napisalem jest zgodne z prawda. masz powazne problemy, ale ja nie jestem w stanie ci pomagac. :)

damian_filmweb

To co dopiero jakim trzeba być idiotą by zapraszać psychola z forum na solówkę, do tego mając trzynaście lat? To jest dopiero ośmieszanie się. :)

Ja już twój portret zarysowałem, i jak zawsze odszczekujesz się tym samym, powtarzając moje słowa w innej formie. Z twoją inteligencją jest to najlepsza taktyka. :)

Moje dziecinne zachowanie? To ty zachowujesz się jak gnojek zapraszając gościa z forum na solo i nazywając go "szejkusiem-srejkusiem". Typowy trzynastolatek. :)

Ja rzucam obelgami? Ty głuptasku, hipokryto obsmarkany, to nie mi moderator usuwał posty za prostackie i szczeniackie bluzgi, tylko tobie. :D

Wszystko co napisałeś jest stekiem bzdur i obrazem hipokryzji. To moje słowa lekko przez ciebie zmodyfikowane. Jak już wyżej wspomniałem, z twoimi możliwościami intelektualnymi, najlepsza taktyka. :)

ocenił(a) film na 6
Szejku

To co dopiero jakim trzeba być idiotą by zapraszać psychola z forum na solówkę, do tego mając trzynaście lat? To jest dopiero ośmieszanie się.

nie. idiota trzeba byc bojac sie 13 latka. zapraszam do oslo zobaczymy, kto ma 13 lat.

hehe. tutaj mnie rozsmieszyles. znow probujesz sie ratowac zwyklymi klamstwami. jestes zalosny. nie pierwszy raz opisalem twoje problemy, ale tych wczesniejeszych jakos bales sie komentowac. znow postepujesz jak dziecko.

po pierwsze to ty zaproponowales wymiane danych i zasugerowales, ze jestem twardy przed monitorem. dlatego dalem ci szanse, ale boisz sie skorzystac. kolejna kompromitacja.
twoje dziecinne zachowanie objawia sie od poczatku naszej dyskusji. mimo tego, ze udowodnilem ci twoje problemy, ty dalej wolisz wyzywac mnie obelgami znanymi chyba tylko 12- latkom. sorry, ale kolejna kompromitacja.

zaden moderator niczego nie usuna z wlasnej woli. zglosiles naruszenie regulaminu, wiec postanowil to skasowac, a napisalem to samo co wczesniej, czyli twoje problemy emocjonalne. dobrze o tym wiesz, wiec nie sciemniaj po raz kolejny zalosny klamco.

wszystko co napisalem na temat twojej chorej osobowosci to prawda, a prawdy nie zmienisz. musisz przyjac do wiadomosci, ze przegrales.

damian_filmweb

Dokładnie, idiotą trzeba być by bać się trzynastolatka. :) Nie wiem czy jest na świecie ktoś kto się ciebie boi, bo dla większości jesteś mrówką, nic nie znaczącą muchą i na ciebie leją. Jedyną osobą która się ciebie boi to twoja mama, że weźmiesz ołówek i w przypływie frustracji wydłubiesz sobie oko. :)

Oczywiście damianku, oczywiście. Mów o odwracaniu kota ogonem, a potem zarzucaj mi kłamstwo, że to ty użyłeś tego zwrotu pierwszy. Słodziutki głupolek. :)

xD
A to dobre. To, że nie jadę na ślepo do Oslo, by spotkać jakiegoś szczyla-widmo, trolla z filmweb.pl to kompromitacja. :D Kompromitacją jest zaproponowanie czegoś takiego, a potem wypominanie tego. :)

No tak. Administrator został przymuszony odgórnie do skasowania twoich gówniarskich tekstów. Zadzwoniłem do prezydenta, a on już użył swoich kontaktów by usunęli twoje posty. Jesteś uroczy damianku. :D

Jedyne co powinienem przyjąć do wiadomości, to fakt, iż będziesz powtarzał na okrągło swoje śmieszne kłamstewka i liczył jak to dziecko zostawione przez rodziców, że wydarzy się cud i ktoś w to uwierzy. :)

ocenił(a) film na 6
Szejku

hehe.
Dokładnie, idiotą trzeba być by bać się trzynastolatka. :) Nie wiem czy jest na świecie ktoś kto się ciebie boi, bo dla większości jesteś mrówką, nic nie znaczącą muchą. :)

to zapraszam. zobaczymy kto jest mrowka. kolejne zalosne teksty na poziomie szkoly podstawowej. chlopie. czy ty sie dobrze czujesz ? jest coraz gorzej z toba.

Oczywiście damianku, oczywiście. Mów o odwracaniu kota ogonem, a potem zarzucaj mi kłamstwo, że to ty użyłeś tego zwrotu pierwszy. Słodziutki głupolek. :)

gdzie napisalem, ze uzylem tego zwrotu po raz pierwszy ? uzywam go ciagle, bo odwracasz kota ogonem :)

No tak. Administrator został przymuszony odgórnie do skasowania twoich gówniarskich tekstów. Zadzwoniłem do prezydenta, a on już użył swoich kontaktów by usunęli twoje posty. Jesteś uroczy damianku. :D

hehe. mowi ci cos : zglos nadurzycie ? taki napis masz pod kazdym postem. moze zacznij uzywac mozgu ?

Jedyne co powinienem przyjąć do wiadomości, to fakt, iż będziesz powtarzał na okrągło swoje śmieszne kłamstewka i liczył jak to dziecko zostawione przez rodziców, że wydarzy się cud i ktoś w to uwierzy. :)

hehe. jedynie ty klamiesz tutaj na okraglo, a co gorze zarzucasz mi klamstwo. to kompromituje cie jeszcze bardziej. wiem, ze tego nie rozumiesz, ale chyba juz czas zrobic uzytek z mozgu ?
aha. nie wspominajac kolejnych bzdur o dzieciach.... wychodzi na to, ze jestes pedofilem. podswiadomie wmawiasz sobie, ze gadasz z 13 latkiem, a to nakreca cie na dalsze dzialania. to musze dodac do mojego portretu twojej zrytej psychy.

damian_filmweb

Ty jesteś mrówką, muchą, nic nie znaczącym pyłem, na który każdy leje, tak jak napisałem powyżej. Przyślij mi bilecik do siebie, wykup miejsca dla mnie i dziewczyny w jakimś fajnym hotelu, a przyjadę na małe wakacje i przy okazji obejrzę taki wyjątkowy okaz jak ty. :)

Niczego nie użyłeś po raz pierwszy. Rozmowa z tobą polega na odbijaniu piłeczki. Ja napisałem ci, że nie masz kolegów i nikt cię nie lubi, jesteś samotny, to ty mi odpisałeś to samo. Ja napisałem, że odwracasz kota ogonem, to ty mi piszesz to samo. Ja napisałem, że jesteś dzieckiem z gimnazjum to ty musiałem mi zarzucić oczywiście to samo. Przykładów jest multum. Twój umysł nie jest w stanie rywalizować z kimkolwiek, dlatego skupia się na kopiowaniu rozmówcy. :)

Może ty zacznij używać mózgu? Administrator zablokował twoje gówniarskie bluzgi, dlatego, że były gówniarskimi bluzgami i tyle. Przełknij to głuptasku. :)

Hmm, biorąc pod uwagę fakt, że to ty nazywasz mnie dzieciaczkiem i Szejkusiem-srejkusiem, właśnie nazwałeś siebie pedofilem. Brawo damianku. :D

ocenił(a) film na 6
Szejku

ech.. i w jakim celu to znow tutaj kopiujesz ? forum expendables juz ci nie wystarcza ? litosci... chociaz tutaj sie nie osmieszaj.

damian_filmweb

Ty pierwszy wkleiłeś swój jeden komentarz do kilku tematów, więc ja w tych tematach odpowiadam. To ty rozpocząłeś wklejanie tego samego do kilku tematów, więc hipokryto przebrzydły byś miał choć resztki godności i nie zarzucał mi ośmieszania się w rzeczy, którą ty zapoczątkowałeś. Bezczelne z ciebie dziecko. Fajnie, że zapraszałeś mnie do Oslo. Jak się wybiorę, to nie zapomnę porozmawiać z twoimi rodzicami na temat twojego wychowania. Jakaś super niania która posadzi cię w kącie na jeżyku by się przydała.