Domyślam się że zaraz polecą wyzwiska w moją stronę ale cóż :D
Czekałem na ten film naprawdę długo, miałem nadzieję że będzie w nim chociaż garść
humoru z Kac Vegas. Jedyne sceny które mnie naprawdę rozbawiły w tym filmie to gdy
Ethan wpadł w drzwi i je wyrwał ;) i gdy żegnał się z ojcem w Kanionie - tato, byłeś dla mnie
jak ojciec :DD A jeszcze bardziej humor mi się poprawia gdy widzę tutaj ludzi piszących że
nie mogli wyrobić ze śmiechu ze scenki gdy Peter opluł psa albo przyjechał z kawą i
pączkami. To była dla mnie normalna scena, i ona raczej nie powinna nawet być śmieszna,
a wszyscy się nimi zachwycają. Film OGÓŁEM nie jest zły, ma swoją treść, ale jak na
komedie to OGROMNE rozczarowanie.
A ja to się z tobą zgodzę. Film zły nie jest, można zobaczyć. Kilka razy się uśmiałem. Liczyłem że bedzie lepszy i trochę sie rozczarowałem.
Dokładnie Panowie zapowiadany był jako genialna komedia i tak się tez nastawiłem, rozczarowanie kompletne. jest to bardziej obyczaj i traktując go tak ,film w cale nie był zły. ALE DO CHOLERY TO NIE KOMEDIA
Do takich filmów trzeba podchodzić na pełnym luzie, one są aby się odciąć od szarej rzeczywistości. Oglądałem film w dobrym nastroju, nawet sam sposób chodzenia Ethan'a mnie śmieszył.