6,6 155 tys. ocen
6,6 10 1 154548
5,7 34 krytyków
Zanim odejdą wody
powrót do forum filmu Zanim odejdą wody

Słaby

ocenił(a) film na 3

Film mnie rozczarował. Spodziewałem czegoś fajniejszego, śmieszniejszego i bardziej pomysłowego. Żarty i motywy ograne. Szkoda czasu, jest wiele lepszych komedii.

ocenił(a) film na 4
BarKos1

mnie również rozczarował, chociaż motyw z kawą dosyć zabawny ;]

użytkownik usunięty
Caravan_Girl

Dokładnie, też spodziewałem się czegoś lepszego choć kilka razy się pośmiałem. Generalnie na bidę dobry film ;)

PS BarKos wspomniałeś że jest wiele lepszych komedii, zarzuć jakimiś nowymi tytułami dobrych komedii bo trafiam ostatnio na same nędze.

użytkownik usunięty

e nie, podziękuję. Przejrzałem Twoje oceny i widzę że nasze gusta mocno się nie zgadzają.
1/10 dla Dystrykt9? chłopie!

ocenił(a) film na 4

to ja próbuję, za Dystrykt dałam 10 na 10 i serduszko, więc może trafię prosto w gusta -nocna randka? komentarze strasznie przygnębiające, a ja śmiałam się z milion razy, całkiem fajną komedią jest też 'moja wielka grecka wycieczka' albo 'wieczór kawalerski', ale wydaje mi się, że to wszystko zależy od persony i jej poczucia humoru, każdy lubi co innego, no ale polecam od siebie te 3 ;]

ocenił(a) film na 8
Caravan_Girl

film bardzo przypadł mi do gustu:) były momenty bardzo zabawne sam Zach Galifianakis był rewelacyjny :) takie filmy są najlepsze prosta fabuła i szalona przygoda 8/10:)

ocenił(a) film na 3

Dystryk na prawdę mi się ni podabał. W filmie brak logiki, a historia wg. mnie słaba, choć faktycznie próbuje opowiedzieć o czymś ważnym - Ale i to nie jest zbyt oryginalne:) Film porównywany niekiedy do Łowcy Androidów, ale to chyba tylko dlatego, że niby traktuje o czymś podobny. ŁA 10/10. D9 1/10:) Ale de gustibus non disputandum est. Pozdrawiam ciepło!

BarKos1

Zgadzam się w prawie całej rozciągłości. Ja dałam 3 bo moim zdaniem nie zasługuje na więcej. Ewentualnie śmieszne było to, że oni kilka razy powtarzali, że trawka to lekarstwo na jaskrę.

Reszta żenująca. No i Robert wcale nie zachwyca. A Zach grał tak samo jak w "Kac Vegas". Czyli nie pokazał nic nowego, ani ciekawego.