6,6 155 tys. ocen
6,6 10 1 154548
5,7 34 krytyków
Zanim odejdą wody
powrót do forum filmu Zanim odejdą wody

Czy ten film jest naprawde smieszny ? Bo nie wiem czy się brac za nie go czy tez lepiej
może nie :)

ocenił(a) film na 9
lady_girl

jak najbardziej! w stylu kac Vegas ;)

xVenie

dzieki, chodzi mi własnie o to żeby się pośmiać ;p

ocenił(a) film na 9
lady_girl

więc musisz obejrzeć, gwarantuje, że nie będziesz żałowała :)

xVenie

zależy też kto, jakie ma poczucie humoru ; mi osobiście średnio się podobał, ot taka średnia, lekka komedia jakich wiele ...

ocenił(a) film na 5
xVenie

Nie będzie żałował pod warunkiem, że zacznie film od 52 minuty. Dwie dobre akcje, kilka fajnych piosenek, parę niezłych ujęć no chyba że rajcuje cię oglądanie opasłego, obleśnego idioty.

lady_girl

Dziewczynko zapodawaj sobie :).

arabus

hmmm... popieram FanDobregoKina, ;) To zależy kto, jakie ma poczucie humoru. Mnie też ten film podobał się średnio, niby trochę było się z czego pośmiać ale nie mam odwagi go porównywać do Kac Vegas, bo z niego to się uśmiałam do łez. ;) Wracając do tego filmu, to spodobała mi się obsada, bardzo fajnie dobrani aktorzy. Pooglądać zawsze go można, ale jak było wcześniej wspomniane to raczej taka lekka komedia. Nie powalająca, ale też nie jakaś tragiczna. ;)

ocenił(a) film na 3
dominikazawoja

Pseudosmieszna komedia dla plebsu.

ocenił(a) film na 8
lady_girl

przyjemna, lekka, typowo amerykańska komedia w stylu "Kac Vegas"

lady_girl

Ja powiem szczerze zawiodłem się na tym filmie.. Oczekiwałem śmiesznych sytuacji, dialogów, a tego było raptem kilka..

ocenił(a) film na 7
lady_girl

Jak dla mnie fajna komedia, można obejrzeć, trochę się pośmiać ale Kac Vegas nie dorównuje. Ogólnie polecam, ale ostrzegam, że bez żadnych rewelacji :)