PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=461946}

Zapaśnik

The Wrestler
2008
7,2 117 tys. ocen
7,2 10 1 117097
7,7 65 krytyków
Zapaśnik
powrót do forum filmu Zapaśnik

Jak zapewne wiecie giatarowe brzmienie ktore slychac w filmie stworzyl sam wielki SLASH z Guns N'Roses !!! Oczywiscie na uwage zasluguje rownierz muzyka KISS z lat 80 ! Ale glownie arcydzielem jest piosenka ktora specjalnie dla filmu napisal Bruce Springsteen!!
Polecam Bruce Springsteen - The Wrestler

ocenił(a) film na 10
magck

mnie urzekła ok. 4 minuta filmu, gdzie rozbrzmiewa kultowa (dla mnie) kapela glam rockowa Cinderella i ich boskie "Dont know what you've got till it gone"=)

let's play lil' hard rock ^^:)

a sam film polecam bardzo.
po zafiksowanym i podpadającym pod przerost formy nad treścią the fountain, darren wraca z wielką klasą.
proste historie (nie)zwykłych ludzi, to jest to!

ocenił(a) film na 8
magck

Dzięki za info panowie, szukałem muzy z tego filmu.

ocenił(a) film na 10
kabal92

za wskazówki nie ma co dziękować, ale nie tylko pan wskazywał, ale też pani ;)

ocenił(a) film na 8
bomis13

Racja:D mój błąd:).
Fajnie że koleżanka ma dobry gust muzyczny a nie słucha "Ich troje";p, to się chwali.

Pozdrawiam

magck

W tym filmie nie ma ani sekundy muzyki KISS z bardziej znanych kapel jest Cindrella,Scorpions, Accept, Firehouse,itd.

ocenił(a) film na 9
magck

Gunsów to tak akurat jest tylko "Sweet Child O'Mine". Kissów nie ma nic. Natomiast nikt nie raczył zwrócić uwagi na najczęściej powtarzający się w filmie i rozpoczynający go utwór Quiet Riot "Bang Your Head (Metal Health)".

ocenił(a) film na 9
magck

Ścieżka dźwiękowa jest świetna. Taki przyjemny klimat rocka sprzed lat 90-tych. Nie są to moje ulubione style, ale paują do filmu idealnie.

Jak film średnio mi się podobał, tak słuchało się go bardzo dobrze. :)

ocenił(a) film na 9
magck

Soundtrack rewelacja!!
Hardrockin80s hehe Quiet Riot, Ratt :) dla mnie pełen wypas, bo lubię taką muzę.
Świetnie pasowała do filmu.

ocenił(a) film na 8
koczownik

wie ktoś może jak nazywa sie piosenka która jest na końcu filmu?

ocenił(a) film na 9
Kasia_73

Może jest tutaj http://www.imdb.com/title/tt1125849/soundtrack

ocenił(a) film na 10
Khaosth

piosenka na końcu filmu to "The Wrestler" - Bruce Springsteen (zajebisty kawałek nawiasem mówiąc)