W tym dokumencie nie ma Piotra Borowca. Jest Jacek (nie Janusz) Brzostyński. Jeszcze
brak Henryka Pijanowskiego. Podany w obsadzie Janusz Szydłowski jest aktorem
(absolwent krakowskiej PWST) nie lektorem. Wypadałoby najpierw obejrzeć dokument a
nie kopiować obsady z innych stron.
Próbowałem poprawić tzn. dodać Henryka Pijanowskiego ale kontrybucja została odrzucona więc dałem sobie spokój z resztą, bo mogło być podobnie.
Co ciekawe ten błąd w opisie dokumentu jest wszędzie, ostatnio w TV leciał ten dokument i zarówno na oficjalnej stronie TVP Info w ramówce był błędny opis, w internetowych telegazetach i telegazecie Cyfrowego Polsatu. Nie sprawdzałem tylko w papierowych wydaniach :)
Tak, też rzuciło mi się to w oczy. Wszędzie jest dodany Piotr Borowiec. Szkoda, że nie był w tym dokumencie bo to inteligentny i bardzo utalentowany człowiek."Carloota" albo produkcja "Głos ma twarz, czyli sztuka uwodzenia dźwiękiem" mogą to potwierdzić. :)
"Głos ma twarz" znam, ale "Carloota"? To jakiś nowy koncert w stylu "sztuki uwodzenia dźwiękiem"? gdzie występuje Piotr Borowiec? Masz jakieś linki, cokolwiek abym mógł sprawdzić? :)