PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=568305}
7,0 717  ocen
7,0 10 1 717
Zawód lektor
powrót do forum filmu Zawód lektor

W tym dokumencie nie ma Piotra Borowca. Jest Jacek (nie Janusz) Brzostyński. Jeszcze
brak Henryka Pijanowskiego. Podany w obsadzie Janusz Szydłowski jest aktorem
(absolwent krakowskiej PWST) nie lektorem. Wypadałoby najpierw obejrzeć dokument a
nie kopiować obsady z innych stron.

ocenił(a) film na 6
bozo777

wypadałoby poprawić jak wiesz, że gdzieś jest błąd

ocenił(a) film na 9
Piotrek4

Próbowałem poprawić tzn. dodać Henryka Pijanowskiego ale kontrybucja została odrzucona więc dałem sobie spokój z resztą, bo mogło być podobnie.

bozo777

Co ciekawe ten błąd w opisie dokumentu jest wszędzie, ostatnio w TV leciał ten dokument i zarówno na oficjalnej stronie TVP Info w ramówce był błędny opis, w internetowych telegazetach i telegazecie Cyfrowego Polsatu. Nie sprawdzałem tylko w papierowych wydaniach :)

ocenił(a) film na 9
koneser

Tak, też rzuciło mi się to w oczy. Wszędzie jest dodany Piotr Borowiec. Szkoda, że nie był w tym dokumencie bo to inteligentny i bardzo utalentowany człowiek."Carloota" albo produkcja "Głos ma twarz, czyli sztuka uwodzenia dźwiękiem" mogą to potwierdzić. :)

bozo777

"Głos ma twarz" znam, ale "Carloota"? To jakiś nowy koncert w stylu "sztuki uwodzenia dźwiękiem"? gdzie występuje Piotr Borowiec? Masz jakieś linki, cokolwiek abym mógł sprawdzić? :)

bozo777

Nie było pytania... ;D znalazłem... "Animaniacy"

ocenił(a) film na 9
bozo777

Teraz już jest ok. :)