PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=661550}
6,0 9,1 tys. ocen
6,0 10 1 9114
3,5 11 krytyków
Zbliżenia
powrót do forum filmu Zbliżenia

Czekałem na ten film, zagapiłem się na premierę a tu ani widu ani słychu. Jakby filmu nie było... Bez jaj.

ocenił(a) film na 6
MarcinKrakow

Mam podobne odczucia. Nie pamietam, żeby ten film był w Warszawskich kinach. To jakiś żart. W sieci legalnie też nie można kupić. Dla kogo został zrobiony ten film?

kk76

U mnie podobnie - już od kliku tygodni przeszukuję sieć i pełno kiczu a sensownego filmu nie ma szans znaleźć

ewelina1990_8

A jednak, film wkrótce wyjdzie na DVD :) Napisałam do producentów i otrzymałam taką, dobrą odpowiedź: "Dystrybutor Kino Świat zapowiada premierę DVD na 24 kwietnia. Mam nadzieję, że od tej daty film będzie dostępny w sklepach płytowych. Zapewne będzie również do kupienia przez internet bezpośrednio ze strony Kino Świat." :)

ocenił(a) film na 6
wombat_girl

Dziękuję za informację. Niektórzy, jak się niedawno dowiedziałam, twierdzą że film nie spełnił oczekiwań - 5 nominacji do Wężów. Ponoć dlatego tak krótki żytot miał w kinie.

kk76

A jednak, film wkrótce wyjdzie na DVD :) Napisałam do producentów i otrzymałam taką, dobrą odpowiedź: "Dystrybutor Kino Świat zapowiada premierę DVD na 24 kwietnia. Mam nadzieję, że od tej daty film będzie dostępny w sklepach płytowych. Zapewne będzie również do kupienia przez internet bezpośrednio ze strony Kino Świat." :)

ocenił(a) film na 7
wombat_girl

Dzięki za info koleżanko :)