Zbrodnie namiętności: Śmierć ukochanych

Mördaren ljuger inte ensam
2013
6,2 600  ocen
6,2 10 1 600
Zbrodnie namiętności: Śmierć ukochanych
powrót do forum filmu Zbrodnie namiętności: Śmierć ukochanych
grabano

proponuję na początek - Harper's Island http://www.filmweb.pl/serial/Wyspa+Harpera-2009-479106
oraz Maria Wern: Sekrety przeszłości - Maria Wern: Inte ens det förflutna (2012)

użytkownik usunięty
grabano

Ja dorzucę kryminały kostiumowe - na podstawie książek Agathy Christie: 1. Miss Marple 2.Poirot (przesympatyczne seriale prod. angielskiej) albo np. australijski Miss Fisher's Murder Mysteries też całkiem fajny w klimacie lat 20.

grabano

Ten film jest pierwsz z miniserii "Zbrodnie namiętności".Niestety FilmWeb n ie uwzględnił żeby podac ten tytuł i są kłopoty z odnalezienim reszty filmów.Jest ich 6...mnie brak 4-tego.Wszystkie są z polskim lektorem.Ja mam ....1....ten tutaj-tytuł 'Śmierc ukochanych'..2.'Ślubny bukiet'..3.Nigdy więcej morderstw'..4.Róże pocałunki i smierc'...5.'Niebezpieczne sny'...6.'Tragedia na wiejskim cmentarzu'.Wszystkie są z 2013 roku.Nie wiem...czy będzie ich więcej.teraz szukam 4-tej części.Pozdrawiam

Kalina102

Trzeba oglądać w kolejności? I jeśli można zapytać o źródło tych filmów... ;)

talita

Gdzieś mam te filmy,ale nie wiem na którym harddrivie.Nie trzymam filmów na kompie.Każdy film jest osobną historią.Ja chyba na 'chomiczku' znalazłam.

grabano

Gdzie można obejrzeć ten film?!