Obnaża mechanizmy ukrywania przestępców w sutannach. Wydawałoby się że kurtyna opadła i
kościołowi nie pozostało nic oprócz wstydu. Lecz "imperium kontratakuje" Ostatnio pewien
Katolicki biskup Teneryfy, Bernardo Alvarez sformułował w wywiadzie dla prasy lokalnej kilka
odważnych tez:
1."Homoseksualizm krzywdzi społeczeństwo i wszyscy za to zapłacimy", poza tym
2. "Molestowane dzieci są same sobie winne", gdyż
3. "Jeśli się nie uważa, dzieci same to prowokują", ponieważ
4. "Wiele dzieci szuka kontaktów seksualnych z dorosłymi."
Znając życie to niektórzy obrońcy kościoła, krzyża, wiary rzucą się na te bzdety jak hieny na
dziecko.
Film do obejrzenia tutaj:
http://www.youtube.com/watch?v=3EzkcX3hd2M
Obejrzałem. Wstrząsające. W Irlandii było bardzo głośno na temat "działalności" kleru w szkolnictwie, pseudoopieki nad dziećmi z rodzin patologicznych (ubóstwo uwazano za patologię) Polecam "Song for a Raggy Boy".
"Wiele dzieci szuka kontaktów seksualnych z dorosłymi." "Jeśli się nie uważa, dzieci same to prowokują".
Niestety ale tak bywa. Wystarczy popatrzeć na zjawisko galerianek. Przecież to są dzieci, które żeby dostać modne jeansy nie cofną się przed niczym. W kościele się tego uczą czy od rówieśników? Pedofilów nie tłumaczę, każdego takiego powinno się wykastrować, każdy z nich powinien zgnić w pierdlu, każdemu powinno się wypalać znamię na czole.
Jakoś potrafię odróżnić "galerianki" które często wyglądają na pełnoletnie dziewczyny od 10-11 letnich chłopców. A o pedofilie tu chodzi, nie pomyłki co do wieku....
Ale zgadzam się że pedofil powinien gnić w więzieniu. Niezależnie czy na wolności nosił Sutanne czy Toge ....
13-latka wyglądająca na pełnoletnią dziewczynę? Chyba tylko niewidomy i psychicznie upośledzony mógłby się tłumaczyć, że się pomylił.
Galerianek (prawdziwych) to ja w życiu na oczy nie widziałem. Słyszałem o tym, ale jak dla mnie mogłaby to być równie dobrze filmowa fikcja.
Zbrodnie KRK zostały wymyślone na potrzeby filmu "Zbrodnie seksualne i Watykan". Zjawisko galerianek jest prawdziwe.
Kanibalizm Karola Wojtyły jest prawdziwy. Zjawisko galerianek zostało wymyślone na potrzeby filmu "Galerianki".