Zdrajca

Traitor
2008
7,0 10 tys. ocen
7,0 10 1 10032
Zdrajca
powrót do forum filmu Zdrajca
Mothyff

Nie o co, tylko o kogo.
Chociaż w tym wypadku wypadało by pisać per "coś".

Jesteś zakałą, zdaj sobie sprawę z tego.

Wyjeżdżaj z trollami, gimbusami, dziećmi neo i czym tam jeszcze chcesz do woli.

Twój sposób dyskusji, język i to jak piszesz świadczy o tym że jesteś denny.
Za to poziom samozadowolenia masz poza ziemski.

Olaf_Ragnarson

To twoje wizje narkomańskie czy masz na to jakieś rzetelne argumenty?
ps - kup sobie słownik bo być może jesteś tak bardzo inteligentny ale nie na tyle żeby wiedzieć o tym że słowo pozaziemski piszemy razem.

ps2
jak bardzo trzeba być dennym i małym człowieczkiem żeby włazić komuś w tematy tylko po to żeby wylewać swój pierdo....y jad?

Mothyff

Słownik mam, ale mój błąd. Wybaczysz?

Jadem to na razie ziejesz ty.
Moimi argumentami niech będą wpisy które widnieją powyżej.
I słowa innych użytkowników, którzy już wytknęli to i owo, w tym jak i co piszesz.

Olaf_Ragnarson

a ty co kolejny lizodup usa który przymyka oko na miliony niewinnych ofiar dla ropy? bo naprawdę nie wiem o co ci chodzi o o co się czepiasz. Szkoda że migasz się od odpowiedzi.

Mothyff

ps- spajder men 9 lot nad kukułczym gniazdem 7 lol

Mothyff

Widać dalej jątrzysz jadem, paskudo.
Za grosz dobrej woli do dyskusji.
Jad ci oczy zalewa.

Ty nie wiesz o co chodzi, bo jad ci mózg wyżarł.
Ot co.

Nie migam się od odpowiedzi, tylko nie widzę partnera do dyskusji.
Chcesz dowodów?
Od razu atakujesz - jak się domyślam mnie i moje oceny filmów - w sposób godny jadowitego jaszczura.
Cytuje "lol".
Nie wiem czy podobał się tobie bardziej Lot nad kukułczym gniazdem czy może Spider Man?
Twój cytat "o co ci chodzi".

Z czym do ludzi?
Co oglądałeś?
A może trzeba spytać co i jak komentujesz, jak dyskutujesz?
Bo filmów ocenionych masz może z 50 za to wypowiadasz się chyba gdzie popadnie.

Jedyny problem że są to wypowiedzi jak tutaj.
http://www.filmweb.pl/film/Tajne+przez+poufne-2008-430851/discussion/SUPER+POLEC AM+Z+CZYSTYM+SUMIENIEM!!,2333191

Zakładasz mnóstwo płytkich, durnych i nijakich tematów, nikt tam się nie wypowiada.
Wiesz dlaczego?

Zamień ilość na jakość.
W ocenach filmów masz 90% ocen na 1 lub na 10.
Wiesz jak to się nazywa?

Tylko proszę nie oglądaj Matrixa bo ci zaszkodzi.
Nie zrozumiesz go na pewno, a na forach rozpętasz nową wojnę.
Tylko w imię czego?

Olaf_Ragnarson

skoro niby nie masz w sobie jadu i nie widzisz partnera do dyskusji to po kiego grzyba włazisz ludziom w tematy i lejesz strumienie tego jadu? Tak bez powodu? Żeby humor ci się polepszył jak kogoś obrazisz?

Jak to od razu atakuję oceny filmów? - o tym to napisałem kilka wypowiedzi później, na początku drogi rozmówco to grzecznie napisałem o co ci właściwie chodzi bo wlazłeś mi w temat, zalałeś go jadem, jaki ty mądry a inni są głupi, a nawet nie napisałeś żadnych rzetelnych argumentów popierających twoje dziwne tezy.

LOL jest stwierdzeniem bardzo często używanym podczas internetowych rozmów, nie wiem skąd ci przyszło do głowy że to jakiś jad czy co, po prostu oznacza to nic innego jak śmiech, bo dla mnie śmieszne jest ja ktoś stawia wyżej w ocenie gościa w rajtuzach skaczącego po ścianach od wspaniałego arcydzieła jakim jest lot nad kukułczym gniazdem, być może jeszcze nie dorosłeś do tego formatu kina, i to mnie rozśmieszyło bo udajesz tak wielkiego znawcę. Nie wiem gdzie tu jakiś jad, zwykły śmiech i zdziwienie.

Filmów ocenionych mam około 5 tysięcy, naprawdę nie trzeba być wyjątkowo sprytnym żeby zauważyć że filmweb pokazuje tylko 50 z nich. Inteligencja, spostrzegawczość? potrenuj to.

Nikt się nie wypowiada? Niektóre z moich tematów mają po 30-40 stron rozmów z forumowiczami, więc nie sądzę żeby nikt się nie wypowiadał. JAK już szpiegujesz, rób to dobrze i konsekwentnie.

Mam setki ocen3,4 5,6,7,8,9 - widać to jak na dłoni, kolejny nieudany szpieg.

Matrixa widziałem, żadnych wojen nie było, jakieś wizje wróżbity masz czy coś, skoro tak dobrze wiesz co ktoś zrobi w przyszłości? wróżbita maciej? zgłoś się do tvn.

Lejesz litry jadu a nadal nie wiem o co ci właściwie chodzi, proszę powiedz co takiego złego jest w temacie który mówi o tym że rząd usa zabija niewinnych dla ropy? CO cię tu tak boli? może sam ich zabijałeś i ci głupio?

no i znalazłem też kilka twoich tematów bez żadnej odpowiedzi, ale co to ma być za argument w rozmowie to nie mam pojęcia....

Mothyff

To jest forum publiczne, więc nie włażę nikomu. Mam prawo się tu wypowiadać, a moje wypowiedzi są reakcją na twoje zachowanie.
Wiem że masz przemożną ochotę, aby mówić kto jak ma myśleć, ale świat nie jest czarno biały, a ty ani nikt inny nie jest wyrocznią.

Humor mam dobry, ale jak widzę hołotę krzyczącą i rozpychającą się, humor mi siada.
Moją reakcję na to widzisz.

W końcu zacząłeś pisać z ładem i składem, robisz odstępy, używasz kropek i przecinków.
Widzisz, jak chcesz to umiesz.

Pisanie lol, gimbusy, lizodup uważasz za normalne?
Lol może nikogo nie obraża, co najwyżej pokazuje na jakim poziomie jesteś. Jednak reszta obraźliwych sformułowań to już jest agresja słowna.

Nie wiem ile filmów masz ocenionych, ja widzę że mało, albo FilmWeb coś źle pokazuje albo ty kręcisz, obstawiam to drugie. Z ocenami podobnie.
Może masz kilka kont, nie wnikam.

Nie mówię że 100% twoich wypowiedzi wygląda tak jak w przykładzie, ale nie mam zamiaru tego sprawdzać.

Co do ocen, nie da się porównywać dwóch tak różnych filmów, oczywiście na twoje potrzeby ataku możesz wybrać dowolne filmy i kryteria.
Nie mam zamiaru o tym z kimś takim dyskutować.
To są różne gatunki filmowe.

Chcesz za wszelką cenę udowodnić swoje tezy.
Atakujesz mnie że zabijałem ludzi?
Więcej nie musisz pisać, bo to już nawet śmieszne nie jest.
OK, idąc tokiem myślenia takich ludzi jak ty, to miliony polaków jakoś pośrednio, nieświadomie przyczyniło się do tego w jakim świecie żyjemy i co się dzieje.

Jeździsz samochodem, autobusem, jesteś konsumentem?
Korzystasz z technologi która powstała w USA?
Na 100%, więc na 100% masz krew na rękach.

Chcesz dyskusji o rządach i o ropie?
Nikt z ludzi którzy zajmują się rządzeniem nie ma czystych rąk, nawet jak wchodził w politykę pełen ideałów.
Nikt nie idzie do władzy aby zabijać.

Ludzie wikłają się w wojny, konflikty zbrojne, mniej lub bardziej świadomie.
Konsekwencji nikt nie jest w stanie przewidzieć w 100%.

Olaf_Ragnarson

ja wmawiam ci jak masz myśleć? ja postawiłem tezę a właściwie pytanie w temacie, o tym że usa najeżdża inne kraje i jeszcze ma czelność mówić że atakuje terrorystów, choć sami są jeszcze większymi terrorystami. Czy ja gdzieś napisałem że masz tak myśleć? Możesz się z tym nie zgadzać, bardzo chętnie wysłucham twoich argumentów i chętnie o tym porozmawiam. Broń Boże nie każę nikomu myśleć tak jak ja, bo co by było gdyby każdy rozumiał ten świat taki jakim jest? Nie byłoby szarej masy którą tak łatwo kontrolować.
Jeśli masz jakieś argumenty, które są przeciwne mojej tezie, chętnie ich wysłucham, bo jak na razie cały czas kręcisz się wokół tematu, jakieś ogólniki, ale nie potrafisz dokładnie sprecyzować o co ci właściwie chodzi. To że używam amerykańskich produktów to zna czy że popieram terroryzm rządu usa? To bezsensowna teza równie głupia jak to że jeśli w dzieciństwie grałem w ruską gierkę wilk łapie jajeczka to znaczy że popierałem komunistyczny reżim Moskwy.

Widzę że ty też masz na filmwebie około 50 filmów ocenionych - mam też myśleć że widziałeś w życiu 50 filmów? - zrozum filmweb tylko tyle pokazuje, czy tak ciężko ci to pojąć?

Olaf_Ragnarson

no i co masz coś do powiedzenia w tym temacie czy czepiasz się bez sensu?

Olaf_Ragnarson

tak myślałem, żadnych konkretów, wyszło na jaw kto trolluje tylko dla hecy...

Mothyff

Jaki niecierpliwy.
Myślisz że nie mam ważniejszych i ciekawszych rzeczy do robienia jak (chciałbym napisać dyskutować) użerać się z kimś?

Wyjaśnijmy sobie kwestię 50 filmów którą pokazuje serwis u mnie i u ciebie.
Tyle pokazuje nieznajomym.
Jak wejdziesz na swoich znajomych masz pokazane wszystkie filmy, plus różne dodatki.
Tego nie wiedziałem, pewnie ty również.
Jeden plus tego wszystkiego.

Po raz kolejny wyjeżdżasz na poziomie. Trol, troluje. W rzucaniu takich hasełek jesteś biegły. Tylko czy to pozwala na normalną rozmowę?

Powiem tak.
Jeszcze na żadnym portalu, serwisie, forum nie zostałem potraktowany tak jak tutaj.
Mam na myśli komunikat "Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem"
Wytłumaczysz co tam było, czy mam się domyślać?
Bluzgi czy może dyskusja na poziomie?

Już ktoś pisał że nie stosujesz nawet przecinków i akapitów.

Poloczki, a ty przepraszam kim jesteś?

Gadasz od rzeczy, miotasz się, agresją nadrabiasz braki.
Rzucasz jakimiś liczbami, jedziesz po ogólnych tematach.

Kłócisz się w tym wątku z kilkoma osobami.
Do tego w stosunku do kilku osób używasz zwrotu "napisz o co ci właściwie chodzi?"

Tak napisałeś pytanie tak jak napisałeś, potem zamiast dyskusji jest coś zupełnie innego.
Obelgi, zarzuty, ataki.
Klimat toksyczny z którego nic dobrego nie może wyjść.

I o to w gruncie rzeczy mi się rozchodzi.

Tym razem będzie "bez odbioru".

Olaf_Ragnarson

tak myślałem, - powiesz o 20 różnych rzeczach które nie mają żadnego związku z tematem pytania ani z tematem rozmowy, po co - żeby tylko tryskać jadem jaki to świat jest zły a ty jesteś niewinny i zagubiony.
Człowieku, ty powinieneś się leczyć psychiatrycznie, mówię tutaj śmiertelnie poważnie, - jak wół w temacie jest mowa o rządzie usa i terroryzmie a ty w kółko paplasz i paplasz nie mając nie sensownego i ciekawego do powiedzenia odnośnie tematu.
Pieprzysz o przecinkach, akapitach i innych pierdołach , ale tak ciężko ci przyznać że niestety mam rację w tej sprawie.
Polecam na przyszłość czytać tematy rozmów ze zrozumieniem i odpowiadać na temat to na pewno unikniesz nieporozumień.

Mothyff

Kolejne czułe słówka. Też tak myślałem.
Prostak jesteś. Chamski i arogancki.
Chcesz wszystkich przekrzyczeć.
Nie wahasz się obrażać, stawiać zarzutów ot tak, potrzebne są one tylko w celu zdominowania dyskusji.

Już pisałem w gruncie rzeczy chodzi mi o twój sposób wypowiedzi i po części myślenia!

Z tematem o którym tak krzyczysz ogólnie się zgadzam, ale nie rozumiem skąd ta energia?
Skąd te liczby, uogólnienia?
Skróty myślowe.

I wychodzi to co tutaj widać.

Piszesz że nie każesz mi myśleć w określony sposób, a za chwilę walisz "ale tak ciężko ci przyznać że niestety mam rację w tej sprawie"

To ty krzyczysz jaki to świat jest zły.
I w dodatku robisz to w okropny sposób.

Chcesz dyskusji jednocześnie robiąc wiele aby do dyskusji nie doszło.

Olaf_Ragnarson

jakie znowu czułe słówka?, proszę, błagam tylko o to żebyś rozmawiał na temat, który poruszyłem, - i tak od wielu, wielu dni nie mogę się o to doprosić.
Cały czas obrażasz mnie i moją wielką inteligencję, piszesz nie na temat i usilnie próbujesz wmówić że to ze mną jest coś nie tak.
Prostak to jesteś ale ty - bo kto normalny by trollował komuś w temacie, nie mając nic ciekawego na dany temat do powiedzenia?
Rację mam w tej sprawie nie dlatego że tak sobie ubzdurałem tylko dlatego że nie masz żadnych rzetelnych argumentów obalających moją tezę człowieku. I o to mi chodzi - podaj argumenty przeciw, zamiast cały czas pisać ogólnikowo i obrażać.