sarah i juno w 3części zejścia 3 powariowali czy co to się będzie ciągnąć latami mało już mamy Piła 1-7 części , droga bez powrotu 1-3 ,oszukać przeznaczenie 1-4 ,wzgórza mają oczy 1-2, a tu zejście3 i co niby sarah wruci na dół po juno ten film był fajny tylko 1 była fajna 2 i ta 3 to katastrofa filmowo finansowa bo zejście 3 ciekawe czy w 2010 czy 2017 pokażą w kinach bo 2 część 2009 we wrześniu
No i aVe twórcom! A scenariusz czwartej i kolejnych części napisze życie i będzie w nich grała Cichopka, jako super-bohaterka zawsze przeżywająca pod zawałem skalnym.
Czy przeczytałeś(aś)to co tutaj udało Ci się nabazgrać. Ludzie czy w
szkołach już nie uczą stylistycznego i gramatycznego budowania zdań???
Co to jest się pytam?
W trzeciej części, może ten stary z łopatą, złapie jednego jaskiniowca do testów. :) albo do pilnowania chałupy. Mnie on kojarzy się z Wędrowyczem.
"W trzeciej części, może ten stary z łopatą, złapie jednego jaskiniowca do testów. :) albo do pilnowania chałupy."
Ha ha ha ha no nie mogę, kurde wy to macie pomysły ;p;p
A moim zdaniem scenariusz 2 czesci byl o wiele lepszy niz w 1.
Mam nadzieje,ze 3 czesc,jezeli bedzie to bedzie jeszcze ciekawsza.
w III czesci do jaskini zejdzie doborowy oddzial delta force i zacznie sie wojna na calego. Albo wysla mille johovich z katanami i zrobi porzadek w tym kurvvimdołku
A staruch z łopatą wybije tych SWATowców, którzy wybili tam to całe ścierwo i uszli z życiem.
a w 4 czesci do jaskini wciekna radioaktywne odpady. Martwe potwory i swatowcy wstana jako zombie, beda sie ruchac, krzyzowac i powstanie super rasa swotojaskiniowcow ktora napadnie na pobliskie miasto i rozrzuci jej mieszkancow jak gowno po polu. Do akcji wkroczy sly stallone ze swoim lukiem albo niesmiertelna milla jochovich jak znajdzie czas pomiedzy kreceniem kolejnych chujowatych odcinkow serialu resident evil
Ludzie jak wy to przeżywacie. Nie chcesz, nie patrz. Nikt cię nie zmusza. Jak dla mnie obydwa filmy świetne i z chęcią obejrze 3.
Ale mnie wkuuurzaaa Dzieciak chcący zaistnieć w Świecie internetu !
Nie oglądajcie jeśli nie chcecie. na przykładzie piły ponieważ ja poruszyłeś.
Reżyser się zmieniał ... nikt nie wiedział że będą kolejne części po zrobieniu 1,2 .... a mimo to kolejne częśći zgrywały sie z poprzednimi.
Akcja nie koniecznie bedzie sie toczyć w podziemiach !
Wszystko może być całkiem inne.