Uwielbiam Zenka! Już się nie mogę doczekać, aż to co zdawkowo wyczytałem w internecie zobaczę połączone w fenomenalną całość! Ciekawe czy dowiem się czegoś nowego... :D
i po co ten hejt? ;) ludzie słuchają muzyki, jaka im odpowiada, jaka ich bawi, pokrzepia. po co ta cała nienawisc do drugiego czlowieka?
nie wiem, pewnie miałem kaca :) ja nie nienawidze ludzi za słuchanie dp. nie lubię tylko ich gustu :)
Niektóre komentarze są straszne. Nie tylko pod filmem o Zenku, ale wszędzie. Nikt nikogo nie zmusza do pójścia do kina na ten film, ale hejtu nie rozumiem. I naprawdę liczę, że to bedzie niezła rozrywka :)
To ma byc rozrywka wiadomo ze nie dla kazdego, ale po to sie robi tyle roznych filmow, zeby bylo cos dla kazdego. Jak ktos chce sie dobrze bawic na seansie to idzie na zenka, a jak nie to idzie na czarno bialy film i tyle :D
również jestem zaintrygowany :) mam nadzieje, ze po niewypale z filmem "disco polo", "Zenek" stanie na wysokosci zadania :D
Krzysztof Czeczot bardzo fajny i zdolny aktor. Jestem ciekawa jak wypadnie w roli Zenka, ale obstawiam, ze super
Też jestem ciekawa, jak taki skromny facet doszedł do takiej kariery i przede wszystkim jest normalnym człowiekiem, nie wywyższającym się ;)