PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=829225}

Zenek

2020
2,8 40 tys. ocen
2,8 10 1 39997
3,7 26 krytyków
Zenek
powrót do forum filmu Zenek

Uwielbiam Zenka! Już się nie mogę doczekać, aż to co zdawkowo wyczytałem w internecie zobaczę połączone w fenomenalną całość! Ciekawe czy dowiem się czegoś nowego... :D

pawlaja

czemu uwielbiasz gówno?

yossarian84

i po co ten hejt? ;) ludzie słuchają muzyki, jaka im odpowiada, jaka ich bawi, pokrzepia. po co ta cała nienawisc do drugiego czlowieka?

biernas_89

nie wiem, pewnie miałem kaca :) ja nie nienawidze ludzi za słuchanie dp. nie lubię tylko ich gustu :)

biernas_89

Niektóre komentarze są straszne. Nie tylko pod filmem o Zenku, ale wszędzie. Nikt nikogo nie zmusza do pójścia do kina na ten film, ale hejtu nie rozumiem. I naprawdę liczę, że to bedzie niezła rozrywka :)

Tola101

To ma byc rozrywka wiadomo ze nie dla kazdego, ale po to sie robi tyle roznych filmow, zeby bylo cos dla kazdego. Jak ktos chce sie dobrze bawic na seansie to idzie na zenka, a jak nie to idzie na czarno bialy film i tyle :D

ocenił(a) film na 10
pawlaja

Tez obejrzę z chęcią

pawlaja

Na pewno miło się zaskoczymy wszyscy :D

pawlaja

również jestem zaintrygowany :) mam nadzieje, ze po niewypale z filmem "disco polo", "Zenek" stanie na wysokosci zadania :D

pawlaja

Patrząc na obsadę aktorską i produkcje również nie mogę się doczekać :D

Jolancisz

Krzysztof Czeczot bardzo fajny i zdolny aktor. Jestem ciekawa jak wypadnie w roli Zenka, ale obstawiam, ze super

Tola101

Dokładnie! Na pewno stanie na wysokości zadania!

anielalala_2

Tak jak już pisałam Czeczot klasa. Obsada stawia poprzeczke wysoko więc :))

pawlaja

Też jestem mega ciekawa jak tak skromny

inonka

Też jestem ciekawa, jak taki skromny facet doszedł do takiej kariery i przede wszystkim jest normalnym człowiekiem, nie wywyższającym się ;)

pawlaja

TVP nawet tutaj na forum prowadzi swoją propagandę.., Spójrzcie na profil tego gościa. Wszystkie filmy ocenione 19 grudnia 2019 roku... Cóż za przypadek.