Świetnie przedstawieni są polscy mundurowi zwalczający ten sterowany najazd z bliskiego wschodu i piątą kolumnę w Polsce; ciekawa artystycznie decyzje opowiedzenia historii z perspektywy czarnego charakteru, granego przez Ostaszewską.
Każdy kto się z tobą nie zgadza jest za pisem, to pokazuje twoją inteligencję. jesteś skończonym debilem i śmieciem wychowanym w korycie przez świnie. Już ci napisałem że nie jestem za pisem a ty dalej swoje. Debilów nie sieją.
A tfu ci w ryj świnio, takie śmieci jak ty zaśmiecają świat swoim gównianym istnieniem, masz gówno zamiast mózgu i jesteś idiotą, Takie ściervva jak ty powinny mieć codziennie kopanego ryja, Jakbyś zdechł to na świecie jednego debila byłoby mniej.
No niestety, kłótnie z takimi parodiami ludzi jak ty są jak zapasy w błocie z prosiakami - po pewnym czasie zauważasz że prosiakowi się to podoba. Ja nie lubię kłótni, ale widzę że to twoja główna i jedyna umiejętność, więc opuszczam cię i zostawiam z twoimi ostatnimi dwoma szarymi komórkami z których obydwie walczą o trzecie miejsce.
Przeanalizowałem to co napisałeś i napisał drzewny krasnal i po pierwsze to ty go obraziłeś pierwszy, a po drugie napisałeś rzeczy bez porównania o wiele bardziej obraźliwe, toksyczne i patologiczne jak na przykład życzenie śmierci drugiemu człowiekowi którego nigdy nie spotkałeś na żywo i nie masz zielonego pojęcia jaki to człowiek. Masz w sobie tyle jadu, agresji i patologii że prędzej czy później doprowadzisz do jakiejś zbrodni, mam nadzieję że zanim do tego dojdzie zainteresuje się tobą policja i prokuratura. A jeśli uważasz że rzucam słowa na wiatr to zacytuję cię kodeks karny bo najwyraźniej jesteś człowiekiem nieświadomym tego że za twoje czyny jest odpowiedzialność:
§ 1. 151 Kto grozi innej osobie popełnieniem przestępstwa na jej szkodę lub na szkodę osoby dla niej najbliższej, jeżeli groźba wzbudza w osobie, do której została skierowana lub której dotyczy, uzasadnioną obawę, że będzie spełniona,
podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.
A tutaj masz paragraf o znieważaniu w internecie, wiem że prawdopodobnie przychodzi ci to z trudem ale dokonaj refleksji nad swoim zachowaniem:
§ 2. Kto znieważa inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
Jeszcze raz powtarzam, nie ja zacząłem z nim tylko on ze mną, to on odpowiedział na mój komentarz, wiec ja odpowiedziałem na jego komentarz, wtedy to on zaczął mnie obrażać. Chyba jesteś ślepy jeśli tego nie widzisz, jeśli on nie zacząłby mnie obrażać ja nie zacząłbym obrażać jego. I nie strasz mnie tymi paragrafami bo jestem na wygranej, nie ja zacząłem go obrażać a on zaczął obrażać mnie i dlatego wcale się nie boje, bo nie ja zacząłem.
Ty pierwszy go obraziłeś i widzi to każdy, nawet ślepy, i już mnie zdążyłeś obrazić też nazywając mnie ślepym. Ewidentnie jesteś człowiekiem któremu wydaje się że nie ma konsekwencji za twoje czyny, posłuchaj jego i mnie, albo nauczysz się tego teraz, biorąc pod uwagę co mówi drugi człowiek, albo nauczysz się tego w sądzie, bo ja znam się trochę na ludziach, mam już swoje lata, widziałem takich ludzi jak ty, i niektórzy z nich kończą z grzywną na kilkaset tysięcy albo idą do pierdla. Ten człowiek w żaden sposób ci nie groził, napisał że to imigranci dokonają tych zbrodni a nie on tobie osobiście, natomiast twoje słowa "zdechnij świnio jak najszybciej", mogą być interpretowane w ten sposób że życzysz mu śmierci i na miejscu tego człowieka ja bym się zaczął bać o swoje życie, bo kto wie czy ty nie jesteś jakimś bandytą albo recydywą.
Fakt jest taki że to ty zacząłeś do niego pisać a nie on do ciebie, i ty to do niego napisałeś że nic nie rozumie, ty go zaczepiłeś pierwszy, a wyzwiska z jego strony były obroną i reakcją nie atakiem, on by nigdy do ciebie nic nie napisał gdybyś ty do niego nie zaczął.
Sąd to bardzo dobry pomysł, ciekaw jestem co powie na te jego wypowiedzi do mnie, o to i one ,,masz 2 szare komórki , Krótko mówiąc nie będę marnował czasu na rozmowy z niedoedukowanym idiotą, Mam wyższe wykształcenie debilu wychowany w korycie przez świnie, Jesteś szczeniakiem i toksycznym śmieciem który nie ma mózgu, wyruchali by ci córkę, matkę, Nigdy więcej nie wypowiadaj się na forach publicznych debilu bez mózgu, zamknij ryj, jesteś skończonym debilem i śmieciem wychowanym w korycie przez świnie"
,,Jeśli znieważona osoba „odwdzięczyła się” zniewagą albo sama swoim wyzywającym zachowaniem sprowokowała znieważenie, to sąd może odstąpić od wymierzenia kary". i tutaj jestem na wygranej.
I jeszcze powiedz mi kogo ja obraziłem, bo ja nie znam tej osoby, to może być każdy a nie publiczna znana osoba, a ja nie wiem jak wygląda jak się nazywa i gdzie mieszka. A ty piszesz bzdury że bałbyś się na miejscu tej osoby. Znam tylko jego nick, i że ma konto od 26 października i tyle.
I kolejny raz ci piszę, nie obraziłbym go gdyby on pierwszy nie zaczął mnie obrażać.
nie rozumiem tej hipokryzji skrajnej prawicy, biednych ludzi ktorzy nie mają sie podziać gonić, strzelać do niech bić, ale eutanazja i aborcja nawet na ciezko chorych płodach to zło, nie da się tej głupoty ogarnąć takich ludzi w tym kraju :D
Ostaszewska to jedna z najbardziej drewnianych aktorek w naszym kraju. Całkowity brak talentu i aktorka tzw. "jednej miny".
Skoro "psychlożka" to i aktywiszcze powinno być w opisie! Film dno. Jedynie było mi żal tej Afganki, której brat pracował z Polakami. Cała reszta mogła zdechnąć od razu i mogli pokazywać lasy - na plus wtedy dla filmu. Dałem ocenę 2 ze względu na przyrodę pokazaną w nim, kocham lasy. Porównanie ukraińców z tymi z granicy polsko-białoruskiej nie trafione... ma się to jak piernik do witraka w świetle prawa międzynarodowego. Oczywiście masa lewaczyn, czy zwykłych Kowalskich nie znających prawa uwieży w to. Znajdzie sobie podteksty rasistowskie itd.. Sam tekst "że śmierdzą" wypowiadany przez strażnika do telefonu przedstawiony w sposób szkalujący pogranicznika... gdy tekst tego samego rodzaju wypowiedziany przez murzyna jest nawet ubrany w lekką nutę żartu. Film strasznie antypolski... jednak muszę przyznać, że jeszcze bardziej antybiałoruski. UE lekko też opluwają. Jest jednak taka jedna z najgorszych i plugawych scen w filmie, to ta ze Szczurem, który pluje na uczestników MN. To wystarczyło by zaprzepaścić dorobek filmu przed tym fragmentem. Teraz tak... Mówiłem wszem i wobec by ludzie nie szli na film z ciekawości...zwłaszcz przeciwnicy tego tworu. Nie dość, że daliście jej zarobić, to jeszcze podnieśliście frekwencje. Potem chwalili się ilu to ludzi na nim nie było w kinach, a już nikt nie zadał pytnia ilu osobom się on spodobał, czy ilu w tą historię uwierzyło. Sami dołożyliście cegiełkę do własnej zagłady!
Coś na wasze skołatane nerwy ukro i brudaso file!
https://www.youtube.com/watch?v=w2vPnudVVhA&list=LL&index=4
Ja jestem ciekawy czy Rosjanie mają pojęcie skąd ta niechęć do nich, pomijając bolszewików i NKWD. Pierwsze: Śmierć prezydenta Polski na ich terenie i nie oddanie wraku. Drugie: Cichanouska ze świtą jątrzy w Polsce jak tylko może. Albo zdradziła plany Kremla albo je wymyśliła.