PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=105521}

Ziemia żywych trupów

Land of the Dead
2005
5,4 16 tys. ocen
5,4 10 1 16133
5,3 13 krytyków
Ziemia żywych trupów
powrót do forum filmu Ziemia żywych trupów

Film jest bardzo dobry i super sie go ogląda, wogule lubie filmy o zombiakach i jestem zadowolony ze go oglądalem , a zombie musialy być inteligentne bo film nie roznilby sie duzo od poprzednikow. Spokojnie daje mu ocene 8.5/10

VelD

Zgadzam się. Film jak najbardziej poprawny :-) Ja do niczego sie nie przyczepiłem bo po co :-)

ocenił(a) film na 5
Amiga600

Poprawny... Nie wiem czy chciałbyś żeby ktoś powiedział, że coś robisz poprawnie... I zgadzam się z tą oceną, tyle że to znaczy jakieś 5/10...

Daywalkerp

a i owszem..miło usłyszeć że robi sie coś poprawnie :-)))) a co do filmu...cóż..kwestia gusty :-) i każdy ma prawo do własnej ocenki.
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
Amiga600

Możliwe, że pamięć mnie zawodzi ale chyba kiedyś twoja ocena "Ziemi..." była wyższa. Czyżby zemsta na fanach?

ocenił(a) film na 5
opoz

Nie, od czasu do czasu sprawdzam wystawione, przezemnie oceny i poprawiam te ktore wystawiłem jeszcze pod działanime pierwszego (pozytywnego, lub negatywnego) wrażenia. Patrzę na filmy jeszcze raz, z dystansu.

ocenił(a) film na 9
Daywalkerp

To nie dobrze. Mnie się to zdarzyło tylko raz. Film "Naga broń" oceniłem na 9 a później stwierdziłem, że to w sumie KULT i 10 się mu należy.

ocenił(a) film na 5
opoz

Może dobrze, może nie, ale nie lubię kiedy jakaś ocena się nie zgadza... Nie wiem co wpłyneło na jej zmianę ale jakoś trupy mi obrzydły (REApocalypse też zmniejszyłem ocenę, żeby nie było że to przez naszą wymianę zdań).