PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=105521}

Ziemia żywych trupów

Land of the Dead
2005
5,4 16 tys. ocen
5,4 10 1 16133
5,3 13 krytyków
Ziemia żywych trupów
powrót do forum filmu Ziemia żywych trupów

Oglądałam go z moją 11letnią córką i co chwilę wybuchałyśmy śmiechem. Nie ma w nim nic strasznego. Najśmieszniejesza scena to chyba ta gdy "zombie" wiszą przywiązane nogami do sznurka;hahaha;i coś tam krzyczą lub gdy "zombie" z chodzi z młotekiem i rozwala płot lub gdy ten murzyn drze się jak niedżwiedż. Nie powiem o filmie żew jest nudny, bo byłby nawet przeciętną komedią :)

ocenił(a) film na 7
julis97

Na Twoim miejscu, to nawet nie pokazywał bym tego filmu córce i nie chwaliłbym się tym, że go z nią oglądałem. Fajna z Ciebie "mamusia" swoją droga, może następnym razem zaproponuj dziecku "Piłę", bo tam tak śmiesznie odcinają kończyny?

ocenił(a) film na 7
julis97

A cyferki przy Twoim nicku, to tak tylko przypadkiem napisałaś, czy to data urodzin?

ocenił(a) film na 4
grzegorz_021

owszem data urodzin 9.07 ale co to ma do znaczenia?

ocenił(a) film na 7
julis97

Nevermind ...

grzegorz_021

a to, że urodziłaś się 97 roku i już masz córkę. Pzdrooo

julis97

TO JEST HORROR JEZU!!!! RATUNKU!!!
Oglądałem go z moim 10 letnimi kolegami i co chwilę wybuchaliśmy płaczem.
Cały czas straszyło!. Najstraszniejsza scena to chyba gdy zombi wiszą
przywiązane do sznurka i wrzeszczą albo gdy zombi z młotkiem i rozwala płot
zdawało mi sie, że jakby idzie do mnie!!! Boże!!! Albo ten murzyn drze się
jak nie wiem!!! TAK SIE ZDYGAŁEM, ŻE WSZYSCY NASRALI W GACIE!!!. Nie powiem
o filmie, że nie jest śmieszny, bo byłby nawet przeciętnym filmem horror
podgatunkiem gore! PO NOCACH NIE MOGE SPAĆ!!!

julis97

To jeszcze nic...Taka z tego kaszana że mój pies na tym chrapał.. Normalnie moja suczka Husky... bacznie obserwuje każde ujęcie z filmu jak oglądamy ... A wiecie co oglądała już ze mną takie mierne filmy... ale to pierwszy przy którym zamiast szczekać na potwory poprostu zasnęła... Pewnie z przerażenia... A co z tego że oglądała to z córka.. ?? I dobrze w przyszłości jej córka nie będzie tak pizda jak ty... Grzesiaku ;] Ludzie wy macie tak nasrane w dupie.. Dziewczyna pisze... o filmie jaka szmira..A wy się czepiacie jej życia prywatnego jak macie problemy to do kabinki strzepać kózkę.. i załatwione... A nie czepiacie się że z dzieckiem ogląda to strona filmu web ?? czy kurwa strona o wychowaniu.. dzieci.. Bo jak żeś się naćpał to spierdalaj pod most a nie srasz tutaj...Pojeb...

ocenił(a) film na 4
ixion

Filmidło zdecydowanie nie dla 11-latków, choć poziom mniej więcej taki trzyma. Czyli całkiem całkiem w przeciwieństwie do tego piszącego powyżej. Chciał powiedzieć zapewne, że dla piesków ten film również się nie nadaje (nawet tych "normalnie i bacznie obserwujących każde ujęcie").

ocenił(a) film na 8
Yarada

Widocznie mamusia ma zrytą banie albo stara sie zaimponować nam swoim nowoczesnym podejsciem...
znam paru ludzi co opowiadają glupoty myslac,ze sa fajni, a tak naprawde to jest z nich pośmiewisko...
to samo tyczy sie tej pani mamusi

bandzioretti

Czekać tylko aż odezwą się piśmienni 5latkowie, którzy oglądali ten film w świetlicy w przedszkolu czekając na rodziców. Na pewno śmiali się do rozpuku z panią opiekunką.