Wszyscy, którzy obejrzeli film przed premierą (nielegalnie) i nie pójdą teraz do kina są złodziejami. Zjawę kręcono w ekstremalnych warunkach, zużyto masę pieniędzy, ale jak cebulaki widzą, że jest za darmo to oglądają. Nie ważna w jak beznadziejnej jakości. Darmo to darmo, prawda?
Chciałbym podziękować wszystkim za oglądanie filmów w kinach. Nie ważne czy są złe, czy dobre. Wspieracie kulturę. Dodam jeszcze, że filmów za darmo się nie robi. Oglądanie z nielegalnych źródeł (wspieranie piractwa) w szczególności polskich filmów uniemożliwia dobre zarabianie na nich. Bycie reżyserem w Polsce oznacza bycie handlowcem. Nie ma kasy na ambitne filmy (co roku zawsze jest kilka wyjątków, ale ich liczba nie powala), dlatego wychodzi tyle głupkowatych komedii. Są po prostu opłacalne.
Mam nadzieje, że w przyszłości będziecie chodzili do kina.
Pozdrawiam złodziei, którzy udostępniają innym filmy przed premierami. **** wam w….
Bla bla bla... Nie spinaj tak d#pska, bo ci żyłka pęknie.
Twórcy specjalnie wrzucają do sieci swoje filmy, żeby podbić ich popularność i żeby się o nim gadało na całym świecie. I co? Są przestępcami? xD
Prawda jest taka, że ty jesteś cebulakiem, który martwi się o kasę innych i wylewa własne żale na forum. Pewnie sam jesteś bidokiem, który nigdy nie widział na oczy kilku tysięcy, więc bronisz kasy innych.
Po co mam dać zarobić twórcom za film, który prawdopodobnie mi się nie spodoba?
I żeby było jasne, idę na Zjawę, ale prawdopodobnie będę żałował, że nie obejrzałem sobie go z wygodnym przewijaniem w zaciszu domowym-za darmo. I co łyso Ci?