Niemożliwe stało się możliwe! Znalazłam jasny punkt w ,,Zmierzchu"! Wiem,wstyd,ale to prawda. Otóż przypomniało mi się,że gdy oglądałam ten film pierwszy(i zarazem ostatni raz!)moją uwagę przykuła jedna rzecz. I nie była to ani klata Edzia,ani tym bardziej Dżejkoba,ale...buty. Była taka scena,w której Belka przyjechała do Kulenów i weszła razem z Edziem do kuchni,gdzie wampirza rodzinka pichciła coś tam włoskiego...Siostra(?) Edłorda-chyba Rose(?)spojrzała na nią i ze złości(?) rozbiła w dłoniach miskę z sałatką(?).Wtedy przez moment były widoczne jej buty...Boskie...
Co Ci się w klausowych kłakach nie podoba, hę??
Chyba te krwiste pasemka gdzieniegdzieXD
To się zmyje, spokojna Twoja rozczochrana;)
Nie pierszy to roz na FW i nie ostatni jak mniemiamXD
Często biorą mnie za faceta, skaranie boskie...
Chyba muszę pójść na jakiś przyspieszony kurs kobiecościXD
Bo Tyś jest po prostu bardzo ogarnięta, i nie dajesz się zwieść pozorom;)
A ja to chyba błąd popełniłam, trzeba było inny nick se wziąćXD
Oj tam, mnie też facetem nazywają, bo czasami mam zbereźne żarty nie pasujące do mojej wadżajny:/
No tyż nie wiem, siostro. Już sobie znalazłam nowy avatarek, tylko czeka aż go zastosuje;p
No dobra, przez ten wasz nacisk zmieniam:P Tylko nie bójcie się, ja nie gryzę. Byłam szczepiona:P
Masz na to papiery?
Bo jeśli myślisz, że uwierzę Ci na słowo to się gr...WCALE nie mylisz;)
Tobie to kochana we wszystko uwierzęXD
Śłodki ten wliczek, mniamu..
Ok,ok...Zostaw te włosy...Właściwie do krwistych pasemek nic nie miałam...Zwracam uwagę na formę czasowników...
Trza se radzić.
Jeno ten Obama, tera całe Okęcie się trzęsie...
A wiz jak nie zniósł, tak nie zniesie;)
Bikoz his de blak men end sziyt. (Damianerem pojechałam:P)
http://www.youtube.com/watch?v=EGtvD7JGZ5o o to to to
Ja go znam, on zajebiste ma te filmiki!!!!
Ja nie wiem czemu - ale w tym to mi bardzo przypomina Bena AflekaXD
Chyba 0przez ten kapturek, hiih.
On wygląda jak mój braciszek, bez kitu:P Komukolwiek pokazywałam ten filmik każdy mówił: Tej, przecież to Artur jest. Normalnie jak dwie krople wody:D
chyba jestem za mało kobietą bo nigdy nie interesowały mnie pogaduszki o bucikach, bluzeczkach i boskich tunikach, ani tym bardziej włóczenie się po sklepach:/ jako nędzne szczątki po kobiecie nadal trzymam się zdania, że najjaśniejszym punktem filmu jest muzyka (przez co klimat) oraz widoki.
Tyle co nie chodzę po sklepach, nie chichoczę gdy ktoś mnie złapie za tyłek i nie nucę piosenek Violetty Villas gdy myję okna.
Ja też nie lubię łazić po sklepach-po pół godzinie mam dosyć i zmywam się do domku...Co do tych okien-Tylko 30 Seconds to Mars...
Ja do takiej wesołej czynności słucham wesołych piosenek, czyli Ameno Ery eiffel 65-blue, dancing with myself - billy idol (sentyment pozostaly po Spike'u:D)
Caly swiat zdaje sie wtedy piekniejszy
No Padalecki jest niczego sobie, ale żonaty niestety:( Poza tym jeśli chodzi o braci to wolę Acklesa;) Wole facetow co maja troche ciala od tych wysokich
Tak, wiem, ze o Leto ci chodziło, ale tego zbytnio nie kojarzę:P:P
No way:
http://www.youtube.com/watch?v=8yvGCAvOAfM
Tylko bez makijażu:-)))))))))))))))))
Fudzk Jared:P Nie mój typ w ogóle, za chudy i w ogole jakiś mizerny taki jak Dominik z Sali Samobójców. Znudziły mi sie masaże kościami:P