PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=462441}

Zmierzch

Twilight
2008
5,6 337 tys. ocen
5,6 10 1 337090
3,5 51 krytyków
Zmierzch
powrót do forum filmu Zmierzch

Jestem fanem sagi i generalnie staram się być podobny do swoich idoli. Ja już wyglądam jak Edward, ubieram się jak Edward i zachowuję się jak Edward xD Ale mam taki problem, że nie wiem jak zrobić taką fryzurę jak on. Próbowałem już różnych żeli, ale nie umiem uzyskać takiego efektu. Na początku jest jeszcze w miarę ok (chociaż to też nie to), ale po godzinie włosy są już oklapłe i wyglądają niefajnie. A po deszczu, to już wogóle. Czy do tego trzeba jakiś specjalnych kosmetyków? Albo trzeba je jakoś specjalnie nałożyć? Nie wiem już... Pytałem się fryzjerki, ale ona się chyba też słabo zna, bo nic mi sensownego nie doradziła. Czy ktoś może mi pomóc? A nie wiecie może do jakiego fryzjera chodzi Robert Patison?

ocenił(a) film na 2
Cham_Solo_

Skieruj swe kroki do najbliższej cukrowni.
Tam, za magicznym lustrem znajdziesz Łajt Rum...
A w nim - basen pełen cukrowego puchu.
Zanurz główkę w cukrowym puszku i będzie cacy;)
Edzio jak malowanieXD
Polecam się na przyszłość.
Stylistka Księżniczki Łabędzi;) pozdrawia i całuski śle.

ocenił(a) film na 3
Cham_Solo_

Najlepiej układają się włosy farbowane... Po umyciu włosów susz je suszarką trzymając głowę ku dołowi. Możesz je później tapirować by nie były oklapłe. Na koniec spryskać lakierem do włosów. Niestety czynność musisz wykonywać codziennie;]

ocenił(a) film na 2
platyna_2

I będzie cały czas taki sztywny lotoł?
Kiepśko;)

ocenił(a) film na 3
WhiteDemon

Sztywny to źle?? Przynajmniej nie będzie potrzebował niebieskich tabletek:P:P

ocenił(a) film na 2
platyna_2

Faktycznie - i ila zaoszczędzi chłopok! ;)

platyna_2

O dzięki : ) Ja właśnie mam farbowane włosy, bo normalnie jestem blondynem, a blond jest taki mało wampirzy xD O tapirowaniu nie myślałem, ale chyba tak zrobie, jeśli to ma pomóc. Szkoda, że aż codziennie tak trzeba robić, ale jestem gotów się poswięcić, że by w końcu mieć fajną fryzurę :D

Cham_Solo_

Blond jest mało wampirzy? Nie znasz się... w ogóle się nie znasz! A dr Cullen?! On jest tak bardzo wampirzy, że no...
Dr Cullen jest najwampirszym wampirem z możliwych, o!

keshia21

Nawet na ścianie ma dyplom dla najbardziej wampirycznego wampira w historii wampirzej działalności na terenie USA i Kanady oraz pomniejszych państw.

keshia21

Są pewne wyjątki, ale wampir powinien mieć czarne włosy. Najgorzej mieć rude włosy, widział kto kiedyś rudego wampira?

ocenił(a) film na 3
Cham_Solo_

Spike z Buffy mimo, że tleniony przerasta wampiryzmem Kjulena o 10000%

ocenił(a) film na 2
platyna_2

OOOO, to jest prawda, prawda, prawdaXD

ocenił(a) film na 5
Cham_Solo_

Kochany... Nie chcę Cię martwić... ale on po prostu tych włosów nie myje... xD
Wystarczy, że nie będziesz mył głowy przez tydzień tak jak Pattinson i efekt tłustych włosów masz jak w banku... Poważnie. Powodzenia.
Dla potwierdzenia mojej wiarygodności:
http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=12611&b=1&s=&strona=1

ocenił(a) film na 2
pam

WHATTTT?????
Jak to?
Patinsonek włosków nie myje - ON MA JE BRUDNE??!!!
Ożesz fak.
Zawalił się właśnie cały mój świat - wraz z dwiema najbliższymi konstelacjamiXD

ocenił(a) film na 3
pam

Myje, po prostu za dużo mu odżywki bez spłukiwania nawalają... Poza tym, bardzo wiarygodne źródło! Prawie jak "Fakt".

ocenił(a) film na 5
platyna_2

Pooglądajcie sobie z nim wywiady chociażby na youtube... może będą bardziej wiarygodne.

ocenił(a) film na 2
pam

Nie przeszkodziło mu to jednak w zostaniu nożyszczem....

ocenił(a) film na 2
WhiteDemon

Tfu, bożyszczem masXD

ocenił(a) film na 3
pam

Kiedy mówi, że włosów nie myje to jest w formie żartu...
Co on, ma ryczeć, że włosy mu się przetłuszczają? Ja po jednym dniu mam już lekko przetłuszczone mimo, że mam cerę mieszaną a nie tłustą.
Gdyby powiedział, że ma w domu swój plakat i codziennie liże lustro gdy siebie widzi to też byś odebrała to na poważnie? Ajajajaj

ocenił(a) film na 2
platyna_2

Z miejsca podam Ci setkę osóbek, która by uwierzyłaXD
Szkoda, że ludzie kochane zapominają, co to ironia jest...

ocenił(a) film na 3
WhiteDemon

Jak to dobrze, że obracam się wśród elity, która wie co to sarkazm:P

ocenił(a) film na 2
platyna_2

I ja takoż;)
Nie nazywaj mnie lepi elitą, bo:
a) co niektórzy się oburzą
b) pawie piórka mi w dupsku wyrosną i co? Kto mi je bedzie obcinałXD

pam

To jest jakieś kłamstwo! Widać na filmie, że ma je umyte, brudne włosy tak nie wyglądają. Zresztą to jest aktor, jakby nie dbał o siebie i nie mył włosów, to nie zatrudniali by go do filmów, a ni nie robili by z nim wywiadów.

Cham_Solo_

Wydaję mi się zą najlepiej będzie jak zrobisz to wszystko co napisała White Demon po czym udasz się do Forks, poszukasz Carlisla i każesz mu się ugryźc. Po kilku dniach gdy się ockniesz twoja fryzura będzie idealnie cacy i już nigdy nie będziesz musiał jej stylizowac. Ugryzienia Cullenów zatrzymują krew w żyłach oraz bajeranckie fryzury forever.

ocenił(a) film na 2
gennie85

HahahaXD

ocenił(a) film na 1
Cham_Solo_

słyszałem że w ogole nie chodzi

ocenił(a) film na 2
Cham_Solo_

tak z ciekawości. jesteś gejem?

agniecha94

Jesteś upośledzona? To, że jestem fanem sagi, to od razu jestem gejem? To jest nasza subkultura. Jesteśmy wampirami. Nosimy się na mroczno, farbujemy włosy i zachowujemy się inaczej niż zwykli ludzie. Zdarza się podkreślić oko kredką, ale to nie czyni nas zniewieściałymi, czy coś. Ale ty jesteś zaściankowa...

Cham_Solo_

Chciałabym ci pomóc, ale wiesz, ja się tak nie znam na tych wszystkich kosmetykach, jak na Bellę przystało - mam na głowie taki dżezi, trochę artystyczny nieład. A nie wiesz może, jakiej szminki używała? Zastanawiałam się, czy ona ma tak fajnie otwarte usta właśnie dzięki tej szmince.

ocenił(a) film na 2
itemsss

To jest jak najbardziej możliwe.
Szminka ta może wydzielać jakieś substancje toksyczne, od których biedna Belka się dusi.
Dlatego musi cały czas mieć dzióbek otwarty...
Ot, tajemnica się wyjaśniłaXD

itemsss

Nie wiem. Użyłem kiedys czarnej szminki, jak jechałem na koncert Closterkeller, ale miałem potem strasznie spierzchnięte usta. Bycie w naszej subkulturze jest ciężkie xD

użytkownik usunięty
Cham_Solo_

Znalazłam przykładowy tutorial - poradnik, jak wyglądać jak Edward. Prowadzący, który wygląda trochę jak Edward (oczywiście gdzie mu tam do oryginału!) opisuje, jak wyglądać jak Edward, zaczynając właśnie od włosów. Tutaj masz link:
http://www.youtube.com/watch?v=qLlFROLh-50
W necie jest w ogóle dość dużo takich tutoriali, więc na pewno znajdziesz coś dla siebie. Ja też szukałam swego czasu poradnika, jak wyglądać jak Bella, ale okazało się, że wystarczy po prostu czesać się palcami i nie opalać. Mam nadzieję, że pomogłam :-)

jacie... a jest taki o Belli? Ja chcę wyglądać jak Bella!

ocenił(a) film na 3
keshia21

ja chce wyglądać jak Dżejkop.

ocenił(a) film na 2
platyna_2

a ja chcę być sobą.
swoją drogą...subkultura wampirów? interesujące...

ocenił(a) film na 3
agniecha94

jestem subkulturą gremlinów i świnek morskich.

ocenił(a) film na 3
platyna_2

świnków*

użytkownik usunięty
keshia21

Jest. "Beeing Bella Swan" bodajże to się nazywa, jeśli mnie pamięć nie myli. Przede wszystkim musisz mieć czarne włosy i alabastrową cerę. Jeśli nie masz czarnych włosów, to przefarbuj, bo to podstawa (polecam hennę). Alabastrową cerę możesz osiągnąć nie opalając się i w ogóle unikając słońca, najlepiej przebywając w zamkniętych pomieszczeniach (pokój bez okien, piwnica itp.). Staraj się też, o ile to możliwe, ustawiać w zielono-niebieskim oświetleniu, żeby uwypuklić jasną karnację. Cały tutorial na pewno znajdziesz gdzieś w Google. Powodzenia :-)

ocenił(a) film na 7

Hahah nie no, dobre. Pokój bez okien. Lubię Twoje poczucie humoru. :D

ocenił(a) film na 3

No ja się dostosowałam to wszystkich Twoich patentów ino z zielono-niebieskim oświetleniem problem mam. Liczy się to, że często zaglądam do rybek, które mają przyklejony zielono niebieski obrazek do akwarium co daje jakby poświatę tego koloru?

Cham_Solo_

kur wa jakie mają problemy hahaha :D sklej se gównem i będziesz jak Edward hehe:D

ocenił(a) film na 4
Cham_Solo_

wsadź włosy do miksera...

ocenił(a) film na 4
Cham_Solo_

Współczucia stary. Bądź sobą, nie kopiuj innych, taka moja rada.

Snajpero1984

Tak, już pewnie odwiedził z dziesięciu fryzjerów.
Zbija się facet przecież.