PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=462441}

Zmierzch

Twilight
2008
5,6 337 tys. ocen
5,6 10 1 337090
3,5 51 krytyków
Zmierzch
powrót do forum filmu Zmierzch

Wiem, że już się pełno osób o to pytał, ale chyba jeszcze nie o angielską wersję. Tak więc, czy ktoś ma orginalną, angielską wersję całej sagi i mógłby mi wysłać? *.* Mój e-mail to: aga.2000@poczta.onet.pl

Oni_Moon

Naprawdę nikt nie ma? *.*

ocenił(a) film na 10
Oni_Moon

Ja mam;D
Już wysyłam;)
Polecam się na przyszłość ;P

Glenna

Dziękki :* jesteś wielka :D

Glenna

Możesz mi też wysłać? Byłabym wdzięczna xD
max-162@wp.pl

ocenił(a) film na 5
Rogue_7

O, o, to angielską wersję też bym poprosiła ;)
rusalka144@wp.pl
Z góry wieelkie dzięki

Wega

Glenna również proszę w wolnej chwili in engilsh niuniii@o2.pl
z góry wielkie dzięki!

ocenił(a) film na 4
Glenna

ja poprosze rowniez, bardzo jestes zaciekawiona ta ksiazka, a zwlaszcza w wersji angielskiej!
Prosze o wyslanie na ten adres:

witch523@tlen.pl

jakby nie dzialalo to:

pagan_chass@yahoo.co.uk

z gory serdecznie dziekuje i czekam:)

ocenił(a) film na 5
pagan_chass

Ja też poproszę e-booka "Twilight" po angielsku! mój mail: sonia-natalia@o2.pl
z góry dzięki

ocenił(a) film na 5
_S_

tez bardzo prosze!!! nawet BLAGAM!! mail xoxogg@vp.pl

xoxogg

Teraz będziecie przez 40 stron podawać maile? Nie można tego na jakiegoś chomika wrzucić i po sprawie?

ocenił(a) film na 4
aredhela_4

Ja,jak najbardziej jestem za...
Ta prosba kieruje do posiadacza e-booka "Twilight", wersji oryginalnej.
Z gory dziekuje.

Glenna

Hej jeśli mozesz mnie też prześlij na angielską wersję na maila: martuszon@o2.pl

ocenił(a) film na 4
martuszon

Jak sie dobrze przyjrzysz to w ponizszych postach znajdziesz link do chomika, gdzie dany e-book zostal umieszczony dzieki Oni Moon!

Glenna

Ja także serdecznie proszę o e-booki Stephenie Meyer po angielsku: kicikotek@wp.pl. Byłby to fantastyczny prezent na Święta dla mnie. ;-) Z góry dziękuję i pozdrawiam.

ocenił(a) film na 10
Glenna

WIEM, ŻE MOŻE TO JUŻ NIEAKTUALNE ALE PROSZĘ, MOGŁABYŚ PRZESŁAĆ RÓWNIEŻ MI WERSJĘ ORYGINALNĄ SAGI? PLEASE, BARDZO, BARDZO MI ZALEŻY. MÓJ MAIL TO gosiaczek.j@poczta.onet.pl
Pozdrawiam serdecznie

ocenił(a) film na 6
Glenna

Też poprosiłabym, jak możesz: mala147@onet.eu.
Jak masz, to wszystkie bym prosiła.. :)

ocenił(a) film na 3
molly_18

Odgrzebujesz temat sprzed 3 lat, od ponad roku nieaktywny, tylko po to, żeby publicznie udostępnić swój adres e-mail? I nawet nie potrafisz skorzystać z linków, które już się w tym temacie pojawiły (o googlach to nawet nie ma co wspominać...). Aż się prosi o tony spamu, jakiegoś trojana etc.

ocenił(a) film na 6
Legion_

Jestem ci więc wdzięczna, że niczego takiego nie dostałam :P Szukam tego, bo moja siostrzenica potrzebuje, a nie patrzyłam na datę tej wypowiedzi. Już znalazłam, więc nie ma tematu.

ocenił(a) film na 3
molly_18

Nie bądź mi wdzięczna, tylko w przyszłości pomyśl i nie wymachuj swoim prywatnym adresem mailowym na publicznych forach. W szczególności, że nie było takiej potrzeby - kilka postów niżej podany był link do strony z ebookiem. Z ciekawości też sprawdziłem, jak skomplikowaną frazę trzeba wpisać w google, żeby znaleźć ebooka. Wystarczyło "twilight pdf" - pierwsza strona już zawierała to, czego szukałaś.

Oni_Moon

Ja mogę na chomika^^ Chwila^^

Oni_Moon

http://www.chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=Luspea
Proszę bardzo ^^ W zakładce Twilight -> E-book

ocenił(a) film na 5
Oni_Moon

Oo, Oni Moon, wielkie dzięki ;) Czas sprawdzić swoje - nieco wątpliwe - zdolności językowe!
A co do "I ptasiex, i soraa, i Wega też :D" (wybacz, że nie komentuje w tamtym temacie, ale nieco irytują mnie tamtejsze argumenty wysuwane przez założyciela wątku,, a że jestem przy okazji tutaj... ;>), to powiem jedno - Szczecinianki rządzą! ;)
Żeby zupełnie nie odbiegać od tematu - wreszcie przeczytam tę słynną scenę, z symbolicznym, twiligtowskim cytatem "Do I dazzle you?" ;)

Wega

No a jak :D Szczecin górą^^ A tak z ciekawości-do jakiej szkoły chodzisz? XD

ocenił(a) film na 5
Oni_Moon

IX. Liceum, rzecz jasna ;) A koleżanka?
W prozie angielskojęzycznej zawsze dezorientują mnie te - inne niż u nas - formy dialogowe. Zdecydowanie jestem fanką staromodnych myślników.

Wega

Gim 12^^ ostatni rok XP

ocenił(a) film na 5
Oni_Moon

Ożesz... Moje gimnazjum! Biedaczko, chyba nie uczyła Cię Stasiak? Słyszałam, że odeszła na roczne zwolnienie i chwała Bogu! Najgorsze chwile mojego życia to spędzone z nią.
A, u mnie ostatni rok liceum ;>

Wega

Nie, nie uczyła XD A z kim miałaś matme? XD (i historię?)

ocenił(a) film na 5
Oni_Moon

Kurczę, chciałam Ci przesłać prywatną wiadomość, ale najwyraźniej trzeba mieć przynajmniej 50 punktów na koncie... Albo ja nie potrafię tego zrobić ;P
W każdym razie (chyba jednak ograniczę się do pierwszych liter, bo podawanie pełnych nazwisk nie jest chyba zbyt, hm, rozsądne) - Potrz. i Poż.
Dokładnie ;)

Wega

O lol XD Wiesz że potrz. jest moją wychowawczynią? XD Masakra, nie? ^^ A kojarzysz może pana Zom. od histy?

ocenił(a) film na 10
Oni_Moon

Ale jesteś pewna, że to oryginalna wersja jest? jakieś takie krótkie. Ale i tak dzięki!

marzla

To jest to co dostałam od Glenna ^^ Jeszcze nie miałam okazji przeczytać, więc nie powiem ci, czy to całe^^

PS: Jak przerobie to na Worda, dla osób które tak jak ja nie lubią czytać w innych programach, to też wstawię^^

Oni_Moon

Przeczytałam końcówkę i to jest całość^^ nie wiem czemu tylko 260 stron tego jest^^ Może po prostu w polskim wszystkie wyrazy są jakieś dłuższe XD

ocenił(a) film na 4
Oni_Moon

Dziekuje bardzo serdecznie! Mimo, ze zdecydowanie wole wersje drukowana, ale do momentu kupna zachwyce sie wersja elektroniczna:)
Big cheers!

Oni_Moon

Jeśli można to również poproszę E-book Twilight.
aneta1806@wp.pl
Z góry dziękuję.

aneta1806

Ściągnij sobie z chomika, bo wysyłłamie każdemu po kolei niema sensu^^

aneta1806

Hej jeśli możesz to wyślij mi też tą angielską wersję 'Zmierzchu'. Będę bardzo wdzięczna:)

aneta1806

Zapomniałam o mailu;D daria_h@interia.pl

Oni_Moon

UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dla wszystkich którzy chcą Twilight w wersji orginalnej:

Wrzuciłam go na chmika: http://www.chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=Luspea

Jest w zakładce twilight->ebook

Więc proszę nie podawać maili i nie prosić o przesyłanie,

Bo mi się nie chcę XD

Nie będę do miliona osób tego samego wysyłać i pewnie nikomu innemu też by się nie chciało^^

Więc jeśli komuś zależy, to niech sobie ściągnie^^

PS: Mam nadzieje, że taki duży post zauważycie^^

Oni_Moon

Czy byś mogła mi też wysłać? mój e-mail to:jupitermuci@gmail.com .Dzięki:)

użytkownik usunięty
Oni_Moon

Ja sobie w google znalazlam. Fajnie podszlifować trochę język:P