Wiem, że już się pełno osób o to pytał, ale chyba jeszcze nie o angielską wersję. Tak więc, czy ktoś ma orginalną, angielską wersję całej sagi i mógłby mi wysłać? *.* Mój e-mail to: aga.2000@poczta.onet.pl
O, o, to angielską wersję też bym poprosiła ;)
rusalka144@wp.pl
Z góry wieelkie dzięki
ja poprosze rowniez, bardzo jestes zaciekawiona ta ksiazka, a zwlaszcza w wersji angielskiej!
Prosze o wyslanie na ten adres:
witch523@tlen.pl
jakby nie dzialalo to:
pagan_chass@yahoo.co.uk
z gory serdecznie dziekuje i czekam:)
Ja też poproszę e-booka "Twilight" po angielsku! mój mail: sonia-natalia@o2.pl
z góry dzięki
Teraz będziecie przez 40 stron podawać maile? Nie można tego na jakiegoś chomika wrzucić i po sprawie?
Ja,jak najbardziej jestem za...
Ta prosba kieruje do posiadacza e-booka "Twilight", wersji oryginalnej.
Z gory dziekuje.
Jak sie dobrze przyjrzysz to w ponizszych postach znajdziesz link do chomika, gdzie dany e-book zostal umieszczony dzieki Oni Moon!
Ja także serdecznie proszę o e-booki Stephenie Meyer po angielsku: kicikotek@wp.pl. Byłby to fantastyczny prezent na Święta dla mnie. ;-) Z góry dziękuję i pozdrawiam.
WIEM, ŻE MOŻE TO JUŻ NIEAKTUALNE ALE PROSZĘ, MOGŁABYŚ PRZESŁAĆ RÓWNIEŻ MI WERSJĘ ORYGINALNĄ SAGI? PLEASE, BARDZO, BARDZO MI ZALEŻY. MÓJ MAIL TO gosiaczek.j@poczta.onet.pl
Pozdrawiam serdecznie
Też poprosiłabym, jak możesz: mala147@onet.eu.
Jak masz, to wszystkie bym prosiła.. :)
Odgrzebujesz temat sprzed 3 lat, od ponad roku nieaktywny, tylko po to, żeby publicznie udostępnić swój adres e-mail? I nawet nie potrafisz skorzystać z linków, które już się w tym temacie pojawiły (o googlach to nawet nie ma co wspominać...). Aż się prosi o tony spamu, jakiegoś trojana etc.
Jestem ci więc wdzięczna, że niczego takiego nie dostałam :P Szukam tego, bo moja siostrzenica potrzebuje, a nie patrzyłam na datę tej wypowiedzi. Już znalazłam, więc nie ma tematu.
Nie bądź mi wdzięczna, tylko w przyszłości pomyśl i nie wymachuj swoim prywatnym adresem mailowym na publicznych forach. W szczególności, że nie było takiej potrzeby - kilka postów niżej podany był link do strony z ebookiem. Z ciekawości też sprawdziłem, jak skomplikowaną frazę trzeba wpisać w google, żeby znaleźć ebooka. Wystarczyło "twilight pdf" - pierwsza strona już zawierała to, czego szukałaś.
Oo, Oni Moon, wielkie dzięki ;) Czas sprawdzić swoje - nieco wątpliwe - zdolności językowe!
A co do "I ptasiex, i soraa, i Wega też :D" (wybacz, że nie komentuje w tamtym temacie, ale nieco irytują mnie tamtejsze argumenty wysuwane przez założyciela wątku,, a że jestem przy okazji tutaj... ;>), to powiem jedno - Szczecinianki rządzą! ;)
Żeby zupełnie nie odbiegać od tematu - wreszcie przeczytam tę słynną scenę, z symbolicznym, twiligtowskim cytatem "Do I dazzle you?" ;)
IX. Liceum, rzecz jasna ;) A koleżanka?
W prozie angielskojęzycznej zawsze dezorientują mnie te - inne niż u nas - formy dialogowe. Zdecydowanie jestem fanką staromodnych myślników.
Ożesz... Moje gimnazjum! Biedaczko, chyba nie uczyła Cię Stasiak? Słyszałam, że odeszła na roczne zwolnienie i chwała Bogu! Najgorsze chwile mojego życia to spędzone z nią.
A, u mnie ostatni rok liceum ;>
Kurczę, chciałam Ci przesłać prywatną wiadomość, ale najwyraźniej trzeba mieć przynajmniej 50 punktów na koncie... Albo ja nie potrafię tego zrobić ;P
W każdym razie (chyba jednak ograniczę się do pierwszych liter, bo podawanie pełnych nazwisk nie jest chyba zbyt, hm, rozsądne) - Potrz. i Poż.
Dokładnie ;)
O lol XD Wiesz że potrz. jest moją wychowawczynią? XD Masakra, nie? ^^ A kojarzysz może pana Zom. od histy?
Ale jesteś pewna, że to oryginalna wersja jest? jakieś takie krótkie. Ale i tak dzięki!
To jest to co dostałam od Glenna ^^ Jeszcze nie miałam okazji przeczytać, więc nie powiem ci, czy to całe^^
PS: Jak przerobie to na Worda, dla osób które tak jak ja nie lubią czytać w innych programach, to też wstawię^^
Przeczytałam końcówkę i to jest całość^^ nie wiem czemu tylko 260 stron tego jest^^ Może po prostu w polskim wszystkie wyrazy są jakieś dłuższe XD
Dziekuje bardzo serdecznie! Mimo, ze zdecydowanie wole wersje drukowana, ale do momentu kupna zachwyce sie wersja elektroniczna:)
Big cheers!
UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dla wszystkich którzy chcą Twilight w wersji orginalnej:
Wrzuciłam go na chmika: http://www.chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=Luspea
Jest w zakładce twilight->ebook
Więc proszę nie podawać maili i nie prosić o przesyłanie,
Bo mi się nie chcę XD
Nie będę do miliona osób tego samego wysyłać i pewnie nikomu innemu też by się nie chciało^^
Więc jeśli komuś zależy, to niech sobie ściągnie^^
PS: Mam nadzieje, że taki duży post zauważycie^^