Która piosenka z filmu najbardziej wam się podoba ? Dlaczego ?
Dla mnie najlepsze to :
1. Muse - Supermassive Black Hole
2. Kołysanka Belli - http://pl.youtube.com/watch?v=fgimKT9td84&feature=related
oczywiście piosenka Muse i Blue Foundation - Eyes On Fire
2 najlepsze.
chociaż 2 piosenki Pattinsona z soundtrack'a są fajne.
ogólnie cały soundtrack jest świetny
mam pytanie : Jak nazywała się piosenka, która leciała w momencie kiedy Edward i Bella wysiadają z samochodu i "cała" szkoła się na nich patrzyła. jest to około 58 minuta filmu.
Z góry dziekuje za pomoc:)
MuteMath - Spotlight
a moja ulubiona to Muse - Supermassive Black Hole , w idealnym monencie jest ; dd
'Decode' - bo kocham Paramore, a sama piosenka treścią idealnie oddaje odczucia Belli wobec Edwarda.
'Supermassive Black Hole' - scena w baseball, mmm.
'Spotlight (Twilight Mix)' - dlaczego? nie wiem, świetna po prostu.
'Leave out all the rest' - patrz poprzednie.
ogólnie cały sountrack zasługuje moim zdaniem na wielkie uznanie, bo każda piosenka jest dobrana idealnie (:
1.'Supermassive Black Hole'
2.'Eyes on Fire'
4.Piosenki Pattinsona
4.Flightless Bird, American Mouth (świetny walc wiedeński, może ktos zauważył?)
American Mouth jest sliczne , ej a wiecie moze jaka piosenka jest na samym koncu jak Victoria schodzi ze schodów i potem pokazują te sceny których nie było w samym filmie ?
a dużo było tych ujęć, jakieś ciekawe? Bo wyszłam z kina jak zapalili światło. A tak w ogóle to nie wiem czemu krzywo patrzą na tych którzy chcą zostać do końca napisów. A piosenka to Radiohead - In rainbows.
hmm o ile pamiętam to było jak Bella i Edward są znów na polanie , jak Emmet gada z Edwardem że Bella nie jest jedną z nich, Victoria w jakiejś scenie, wilki i wiecej nie pamietam ;P A i dzięki za piosenke ; )
Leave out all the rest - Linkin Park
Decode - Paramore
Supermassive Black Hole - Muse
Flightless bird, american mouth - Iron & Wine
I caught myself - Paramore
Bella's Lullaby - Carter Burwell
Jedyna piosenka ktora mi sie nie podobala to Spotlight (Twilight Mix) reszta jest dobrana idealnie :)
Paramore - zarówno utwór Decode, jak i I caughy myself bardzo mi się podoba.
The Black Ghost - Full Moon
Blue Foundation - Eyes on fire
A czy ktoś może wie jaki to utwór: ten który na oficjalnej stronie filmu na okrągło jest puszczany. Bardzo mi się podoba - nie mam pojęcia co to jest.
I piosenka z pierwszego na tej stronie zwiastunu też niczego sobie, wiecie może jak się nazywa?
Pozdrawiam
Na oficjalnej stronie to jest: Carter Burwell - I Know What You Are .
I nie wiem o który zwiastun Ci chodzi ale jesli ten najdłuższy to piosenka na początku to: Two Steps From Hell - Mercy In Darkness
Ja ubostwiam wprost American months Iron & Wine no i oczywiscie supermissive black hole jest the best!!!Ale ogolnie caly soundtrack jest super.
Mi :
- Iron & Wineflightless bird , american mought
- blue foundacion - eyes on fire
- kołysnaka belli
- Radiohead - 15 steos
Leave out all the rest - Linkin Park
Decode - Paramore
Supermassive Black Hole - Muse
Tylko szkoda, że Decode puścili na napisach a nie w filmie.
Ach.
W filmie tez było Decode. Jak Bella była w sklepie z Angelą i Jessicą i przymierzały sukienki .
Muse - Supermassive Black Hole
Carter Burwell - Bella's Lullaby
Debussy-Clair de Lune
Dla mnie calutka płytka fajna, ale najczęściej słucham:
1.Rob Pattinson - Never Think
2.Kołysankę Belli
3.Paramore - Decode
4.Blue Foundation - Eyes On Fire
Znalazłam cover piosenki Muse "Supermassive Black Hole" zespołu Threshold ...
http://pl.youtube.com/watch?v=DH6y7LD2GG0
Która wersja bardziej Wam się podoba? Według mnie lepsza jest ta zespołu Muse.
własnie bardzo żałuje ze na soundtrack dali 'Never Think" ktory dla mnie jest słaby a nie Let me sign.... ;/
CLAIR DE LUNE <3
kocham ogólnie twórczość Debussy`ego, a kiedy Clair De Lune uslyszalam w Twilight prawie popłakałam się :)
paramore - decode - świetnie dobrana i doskonale oddaje moim zdaniem uczucia Belli względem Edwarda.
the black ghosts - Full Moon - nie wiem dlaczego. lubię ta piosenkę.;)
mutemath - spotlight (twilight mix) - świetne
1.Muse - Supermassive Black Hole
ta jest naajlepsza. I w filmie bardzo pasuje.
Bo lubie scene kiedy grają w "amerykańską grę narodową" jak to stwierdził Edzio xD