PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=32226}

Znaki

Signs
2002
6,3 182 tys. ocen
6,3 10 1 181850
5,5 47 krytyków
Znaki
powrót do forum filmu Znaki

...

ocenił(a) film na 2

zupelna pomylka, szkoda czasu na ogladanie!

użytkownik usunięty
katerinah_2

zgadzam sie w 100%!! Klimat, dialogi (jak z plebani) i cała akcja są zabójczo głupie, nudne i jak by zaspałe. Końcówka wręcz POWALAJĄCA.... 2+/10 to max jak dla mnie. Strata czasu.

katerinah_2

Zgadzam się z Wami... Myślałam, że tam nie wyrobię, oglądałam do końca tylko dlatego, że nie mam immych kanałów u siebie w pokoju, a rodzice jakieś wiadomości oglądali:P totalne dno... Parodia w Strasznym Filmie 3 była już więcej warta niż sam film...

ocenił(a) film na 8
Californian

no tak nie ma to jak ambitne kino "Straszny film"...Pozdrawiam

katerinah_2

moim zdaniem się mylisz...
ten film wyprzedza wiele innych filmów tego typu.. np. marsjanie atakują itp.
jest lepszy od połowy seriali takich jak magda m.

użytkownik usunięty
Lagi

Po pierwsze nikt nie porównuje tego do filmu do jakiegoś serialu już na pewno nie do magdy.m wiec trochę dziwny ten Twój komentarz. Mówię tylko że moim zdaniem film jest zrobiony dziwacznie. Razi mnie w nim brak ingerencji wojska czy coś. W ogóle nic i nikt na świecie nie żyje oprócz UFO które giną od wody oraz nie umieją otwierać drzwi.("opanowali loty w przestrzeni kosmicznej a nie umieją otwierać drzwi?" cytat z SF3 xD) i rodzinki głównego bohatera. Dobry był jeszcze moment jak zabijali deskami drzwi, które otwierają się na zewnątrz oraz gdy w TV nie podawano metody pokonywania "marsjan" mimo że wiedzieli jak to zrobić... bezsens. Dodatkowo dialogi sa powalające... Każdy ma inny gust i szanuje wasze zdanie. Takie jest moje i proszę abyście też je uszanowali.

katerinah_2

zupełną pomyłką jest to co tu napisałeś.wogóle was nie rozumiem.co wy chcecie od tego filmu???????????

andzia1316

Na szczęście nigdy przed obejrzeniem jakiegoś filmu nie czytam cudzych wypowiedzi (no chyba, że ktoś mi jakiś poleca), inaczej ominąłby mnie całkiem dobry film :)

Camil

Zawiodłem się na tej pozycji. Liczyłem na coś naprawdę ciekawego. A tu w kulminacyjnym momencie osiłek bierze pałkę i wali obcego. Ludzie ... taki scenariusz byłby dobry jakieś 50 lat temu. W ogóle cały pomysł do bani ... i że Gibon zgodził się wystąpić w czym takim to się dziwię.

torgal

Bo tutaj raczej trzeba troche pomyśleć, skupić się, a nie czekać aż zaczną się napierać z armią ufoludków. Jak na takie coś czekaliście to faktycznie źle trafiliście, moi drodzy.

Pozdrawiam

Gyrapha

No ale o czym chcesz tutaj myśleć ??? Nie ma żadnej zagadki do rozwiązania bo dziecko kupuje w kiosku książkę a tam wszystko jest wyjaśnione. Dziwne że Gibson też nie założył tej srebrnej szpiczastej czapeczki.:))) No i ta scena ze spowiedzią jakiejś dziewczynki kompletnie bez sensu ładu i składu.
Zupełna porażka.

użytkownik usunięty
torgal

Ta........ ta książka była naprawdę extra. Napisana w stylu "nie do wiary" gdzieś "przypadkiem" zapodziała się w kiosku. Dzieciak to kupił i rozwiał wszystkie tajemnice. I te czapeczki.. Powiedźcie proszę co w tym filmie było takiego interesującego, że wam sie tak podoba?

nie wiem po co tłumaczyć jak i tak nie zrozumiesz? :) Weź sobie lepiej obejrzyj Terminatora albo Piratów z Karaibów to jest troche prostsze.

Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 10
katerinah_2

Lepiej oglądnij se Bundy'ch. Napewno inteligentniejsze... Szkoda słów.

PiRaTiCaL_PEARL

?Strasznym film? , parodiując ten obraz rzuca takie pytanie:
?Przelecieli tysiące lat świetlnych a nie potrafią otworzyć drzwi ?? I to właściwie w pełni podsumowuje fabułę tego filmu. A tak na marginesie wszystkim zwolennikom polecam obejrzenie tej parodii.

torgal

i znowu puścili tę beznadzieję.
i znowu jest grono ludzi, którym się to podobało.
i znowu trza tłumaczyć że film jest tragiczny
w formie i treści.

ocenił(a) film na 3
torgal

amen! zmarnowane ponad 100 minut po to żeby zadać jedno banalne pytanie o determinizm.