Film jak na dzisiejsze cuda techniki jest bardzo ubogi.W sumie to nie wiem co było głownym wątkiem-czy to ze kosmici chcą zapanowac na ziemi czy śmierć żony głownego bohatera a może jeszcze cos innego.Mój wrdeykt-Pomysł-tak ale słaba realizacja-NIE ocena 4 z+
film niebył rewelacją ale beznadzieją też niebył,dziwne zakończenie,słabe napięcie to minusy tego filmu,pomysł bardzo dobry ale jakby niezrobiony do końca,przynajmniej wiecej strachu i napięcia mogło być to bym go lepiej ocenił,oceniałem przedchwilą "niezniszczlnego" i jak tamtemu to i tak samo temu filmowi brakuje tego czegość,największy plus to pomysł,innych plusy trudno mi znaleść,nie zabardzo polecam
Sorry, ale Niezniszczalny to najelpszy film Shyamalana i ma w sobie wszystsko, co powinien. tymczasem Znaki to ewidentnie film najgorszy.
To, ze dzisiaj mamy duzo cudow techniki nie znaczy, ze kazdy film musi je miec (cokolwiek by to mialo znaczyc, ze film jest 'bogaty w cuda techniki') zeby byc na poziomie. Nikt nigdy nie pisal ze to bedzie film S-F o obcych techonologicznie statkach kosmicznych z komputerowymi fajerwerkami, wiec z jakiej paki zalozenie, ze niby musial je miec i potem go z tego rozliczac?