PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=32226}

Znaki

Signs
2002
6,3 182 tys. ocen
6,3 10 1 181845
5,5 47 krytyków
Znaki
powrót do forum filmu Znaki

Wkurza mnie gadka w stylu " nie podobami sie ten film, jest bezsensu" itp. Jeżeli ktoś ma coś do zarzucenia temu arcydziełu to prawdopodobnie jest zbyt płytki żeby dojrześ sens ukryty tej "bajki"! Ludzie, to jak w przypowieściach! Prawdziwe wartości poznajemy przez pryzmat zwykłych codziennych przeżyć... chociaż może tutaj nie są takie zwykłe... :) Ale w "Znakach" wcale nie chodzi o ufoki które tak jakby wysuwają się na pierwszy plan i jeżeli ktoś jest choćby troszke inteligentny, sposrzegawczy i nie interesują go jedynie filmy w stylu "zabili go i uciekł" łatwo zauważył, że głównym wątkiem jest wiara głównego bohatera.. sens wiary w Boga, w Jezusa i jakże pięknie i epicko jest to pokazane .. jestem naprawde pod wrażeniem.. i chce dodać, że tytuł filmu : znaki, wcale nie musi oznaczać znaków jakie pozostawiają kosmi ale znaki dane nam przez samego Boga, abyśmy mądrze przeszli swoje życie.. Haa :P na to nikt nie wpadł :P A tak wogole.. to zauważyłam że ten film nie podoba się głównie facetom i chyba wiem dlaczego...
po pierwsze... nie ma w nim gołych babek,
po drugie... nie ma w nim super bohaterów lub facetów w stylu Rambo
po trzecie... nie ma w nim gołych babek.
I to by było na tyle, a jak komuś sie film nie podoba, to niech wogole nie chodzi do kina na tzw. ambitne filmy... jeżeli wogole antyfani "znaków" wiedzą co słowo "ambicja" oznacza ...

użytkownik usunięty

mi też
brakowałao tych gołych babek, zwłaszcza na początku i na końcu ;-)