PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=564527}

Zoolander No. 2

Zoolander 2
2016
4,8 16 tys. ocen
4,8 10 1 16481
4,2 13 krytyków
Zoolander No. 2
powrót do forum filmu Zoolander No. 2

Dziwne, nie moge dac oceny. Film leci juz w kinach w UK od kilku dni.
Co moge powiedziec o filmie... podobne wrazenie jak po pierwszej czesci. Pamietam zoolander 15 lat temu zaraz po obejrzeniu wywarl na mnie raczej obojetne uczucie, dziwny smieszny powalony. Obejrzalem drugi raz i trzeci i... jak dla mnie to klasyk. Genialny w kazdym calu.
Podobnie bylo po zoolander 2. Pomyslalem sobie, ze gorszy od jedynki, ale tak sie zlozylo ze tego samego dnia lecial w tv Zoolander 2001 i po obejrzeniu jedynki, zaraz zmienilem zdanie o dwojce.
Oba genialne, kompletny bezsensowny humor ale za to smieszny.
Duze wrazenie robi to, ze 15 lat nie zmienilo tak bardzo Stillera i Wilsona.
Ogromny, wrecz gigantyczny plus za bardzo umiejetne polaczenie watkow Zoolander 1 i 2. Ja osobiscie teraz radze kazdemu, zanim obejrzysz dwojke, odswiez sobie obraz Zoolander 1.
Genialne role wielu aktorow i innych....innych.....Justin B.....nie znosze gnojka, ale byl naprawde dobry. Sting - po prostu melancholia. Co tu mowic, cala plejada gwiazd, i kazdy zagral...idiotycznie poprawnie.

dabram17

A ja daję 4/10. Naprawdę zawiodłem się.

ocenił(a) film na 8
oszczakiewicz11

a jak oceniasz zoolander 1?

dabram17

8 z minusem.Dodam,ze uwielbiam Ferrella,Wilsona,Stillera,Vaughna i drugiego Wilsona.Moje dwa ulubione filmy od nich to Wedding Crashers i Dodgeball

dabram17

Nie no 8 to troszke za wiele :P Silne 6 :P i Ostrzezenie ze po obejrzeniu tego filmu wasze IQ doslownie spadnie o jakies 10 oczek!!!
:P Jesli myslicie ze jedynka byla durna :P Multi magnum sprawi ze zapragniecie sobie doslownie otworzyc zyly na nadgarstkach:P

dabram17

Nie można ocenić bo to Polski portal a w Polsce premiery jeszcze nie było

dabram17

Ja rowniez sie zawiodlam - ale podwyzszylam troche ocene za Sutherlanda, Cumberbatcha i Naomi Campbell. Plus swietna Kristen Wiig - chociaz tutaj raczej obstawiam charakteryzacje, bo za duzo sie nie nagrala. Penelope Cruz jak w kazdym filmie, tak i w tym dzialala mi na nerwy.

ocenił(a) film na 8
cumartesi

mnie sie bardzo podobal, sciagneli tyle gwiazd i sponsorow ze glowa mala, watek pieknie polaczony z jedynka. film glupkowaty, ale smieszy! HANSEL, YOU ARE STILL SO HOT RIGHT NOW :D

ocenił(a) film na 1
dabram17

Myślałem że ludzie z IQ pantofelka nie istnieją a tu takie zaskoczenie. Przecież ten film nie rozbawiłby nawet ślepej małpy chorej na porażenie mózgowe. GRATULUJE!!!!

ocenił(a) film na 7
Drawgo94

rozumiem, że ta ślepa małpa to ty? :P

ocenił(a) film na 8
Drawgo94

dlugo myslales nad ta odpowiedzia? Tak poza tym, jesli malpa ma porazenie mozgowe to nie ma znaczenia czy jest slepa czy nie, bo i tak nie bedzie swiadoma czegos zabawnego. Pewnie jak zobaczy siebie w lustrze badz nawet ciebie, bedzie okazywac symptomy radosci ktore nie maja nic wspolnego z czysta radoscia...

ocenił(a) film na 2
Drawgo94

Stawiam, że każda osoba która uczestniczyła w tworzeniu tego filmu jest od ciebie bystrzejsza. To że nie kumasz czy nie lubisz takiego humoru nie znaczy, że głupi są ci którym się podoba.

Drawgo94

No i sam widzisz, że z myśleniem to u ciebie jednak słabo. Nie martw się jednak. Sam fakt, że w ogóle cokolwiek myślałeś daje pewne szanse na przyszłość. Ciężko trenuj a z pewnością efekty będą coraz lepsze!

ocenił(a) film na 1
dabram17

Trzeba być niezłym debilem żeby obejrzeć ten film do końca a jeszcze ocenić wyżej niż 1 gwiazdka to martwica mózgu.

ocenił(a) film na 8
filozof71

hej filozof, obejrzyj sobie matwice mozgu http://www.filmweb.pl/film/Martwica+m%C3%B3zgu-1992-30990 film tworcy Hobbita i Wladcy Pierscieni. Ten film jest o tobie

ocenił(a) film na 1
dabram17

Hmm, Ty obejrzyj sobie dowolny film o przerywaniu ciąży, to będzie *potencjalnie* o tobie.

ocenił(a) film na 8
filozof71

daj linka bo nie moge znalezc takowego filmu

ocenił(a) film na 1
dabram17

Przecież napisałem, że dowolny. Teraz wiem daczegopodoba ci się ten film.

ocenił(a) film na 8
filozof71

haha, mowie ze nie moge znalezc linku do takowego filmu - 'czytaj w domysle nie moge znalezc zadnego filmu o tym'.... nastepnym razem zamiast pisac bede rysowal obrazki abys lepiej mogl zrozumiec

ocenił(a) film na 8
dabram17

Zgadzam się.
Byliśmy w szoku że bohaterowie wizualnie prawie wcale się nie zmienili przez 15 lat.
Tak naprawdę Zoolander to inteligentna satyra na świat mody (a tu dodatkowo na świat muzyki).