PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=290597}

thr3e

2006
5,7 536  ocen
5,7 10 1 536

thr3e
powrót do forum filmu thr3e

A ja w ogole NIE POLECAM tego filmu, poniewaz realizatorzy sa niekompetentni i bardzo egoistyczni, poza tym falszywi!!! Mialem z nimi kontakt, kiedy w pewnym kinie w lodzi przegladali swoje nagrane tasmy filmowe. Prosty przyklad: kiedy zapytalem sie, co to jest za film, powiedzieli mi, ze zwykly film przyrodniczy, po czym glosno zasmiali mi sie prosto w twarz! Wiec sami ocencie, czy warto wydawac kase na taki film, ktorego realizatorzy nie traktuja powaznie swojego widza (klienta)!

scream123

Ej kolego ja tez mialem z nimi styczność kiedy kręcili na placu Reymonta wybuch autobusu to kupowali u mnie Snikersy i nawet pogadali. Bardzo mili i sympatyczni ludzie, z ogromnym poczuciem humoru. Oczywiście dal niektórych to poczucie humoru było by obelga, ale jak się jest smutasem to potem się głupoty pisze.

scream123

ale zes konkretny argument wytoczyl, co mnie obchodzi ze se lekko zazartowali z ciebie?

Kwiaterson

Jakby ludzie mieli nie oglądac jakiegos filmu bo człowiek uczestniczacy w jego realizacji jest dupkiem mielibysmy naprawde malo filmów do oglądania. :)

dantemafia

Chodzi o film a nie o zachowanie ludzi którzy go robia, ja oglądam treść!! Nadałes tytuł NIE POLECAM tego filmu myslałam że może jakimś trafem go widziałeś a tu na ocene wystarczy jakieś niewiele znaczące dla filmwebu zdarzenie.

scream123

Dziwne jest to co piszesz... przez 2 tygodnie poznalem troche tych ludzi i owszem zdarzaly sie "dzbany" ale to niestety byli nasi rodacy... ze strony amerykanow nie uslyszalem ani jednego zlego slowa... a film moze byc ciekawy... teraz ta sama ekipa kreci "House" na podstawie powiesci Dekker'a... i tez zapowiada sie ciekawie... dobrze by bylo jakby szybciej wychodzily na rynek te filmy.

scream123

oj bardzo nawet niepolecam straszna chała próbowałem sie czegos pozytywnego dopatrzec ale no nieda sie naprawde.Niewiem co to ma być ktos probowal w moim odczuciu zrobic cos na kształt filmow Lyncha (w moim odczuciu) ale marnie to wyszło