Ktos ma pojecie dotyczace transmisji gali oscarowej w tv? Odbedzie sie? i na jakim kanale?
Może zeszłoroczny temat w czymś pomoże:
http://www.filmweb.pl/forum/TELEWIZJA+I+SERIALE/Oscary+2010+-+gdzie+obejrze%C4%8 7,1334308
wtyczka zainstalowana, jak na razie jakas audycja o piłce nożnej jest, jesli naprawde o drugiej zaczą pokazywać oscary to chyba umre ze szczescia :)
tzn mam nadzieje ze zrobiłam to, o co chodziło reventonowi, bo jak na razie na tej stronie co on polecił oglądam audycje sportową, czy o drugiej pojawią się oskary - zobaczymy..
weszłam na tą stronę http://www.drhtv.com.pl/meczenazywo.html wybrałam "poniedziałek" potem oscary i kliknęłam "play" i wyskoczyło mi ze trzeba zainstalować cośtam :P kliknęłam w to i włączyło mi oddzielne okienko w mozilii i samo się instalowało.... potem włączyłam stronę raz jeszcze i zamiast komunikatu o instalacji pojawił się ekranik i poszła transmisja..
rozczaruje Cie. tam leci tylko piłka nożna. bo gadalam z jakimis chlopakami na chacie.. i powiedzieli ze oni tylko tam bedą pilke puszczac i ze nie ma zadnej gali. lol nie wiem o co cho ale chyba mowili prawde
no niby tak.. tez widze.. no ale..
ok - zobaczymy.. ale mysle ze ta N'ka mi wystarczy i że o 2 bd spac ; p
ok. potwierdzone. na tej stronce http://www.drhtv.com.pl/meczenazywo.html#
będzie.
!!!
ale chyba na tym oscars.go.com jest najpewniej
a na PROsieben lub tam PRO7 bedzie na 100% bo na N'ce juz ustawiłam nagrywanie. ale wie ktos moze czy to bedzie czysta transmisja live w ENG czy bedzie dodatkowo lektor niemiecki???
chcialam nagrac na początku na AZTV ale chyba wole na pro7...
musze to nagrac bo jutro szkola... ; <
Może to głupie pytanie, ale pod którym numerem na N'ce masz kanał Pro7? Wyświetla Ci się tam informacja o programach?
PRO7 jest na 520 i 525 a prosieben na 605 to to samo.
166 NHK
199 HRT
237 AZTV
282 cos innego ale ja polecam na ence najbardziej pro7 na 520
no kurde jest to niemiecki program.. ale wlasnie moje pytanie u gory bylo czy to bedzie z lektorem/tlumaczem niemieckim czy tylko wersja ENG...
????????????????????????????????
ktos odp?xd
Dzięki za odpowiedź. Mam nadzieję, że bez niemieckiego lektora, bo w oryginale lepiej się ogląda.
Czyli dokładnie o 2 w nocy?
Dzieki jesse_b ; )
enka jest nawet fajna.. hbo jest axn tez a co najwazniejsze: mozna nagrywac : D
tylko gorzej z wolną pamięcią XD
ok.a ktos wie czy na HBO bedzie niedługo ta gala oscarowa 2011 puszczana? ostatnio puścili 68.ceremonie rozdania złotych globów.
jest nadzieja? : D
I czas się nie różni? Niestety na tych dalszych kanałach nie pokazuje mi się informacja o programie, stąd moje pytania :).
ja tez mam tam brak info .wiec dlatego nagrywam na pro7 na 520 lub 525.
a na aztv nie ma info wiec musisz poczekac do tej 2:00 i dopiero nagrac..
Ja nie mam niestety pro7, zaraz po kanale 499 mam 620. Już sobie ustawiłam nagrywanie na AzTv, tak że sama wpisuję godzinę.
Czy Wam też pojawił się komunikat, że to oprogramowanie jest niebezpieczne, i że może uszkodzić dane w komputerze?
Witam, czy ktoś może wie na którym kanale będę mogła obejrzeć oscary mając cyfrę + ? Bo nie mam canal+, a chętnie obejrzę :) z góry dzięki za info
@ domaa0: okej wszystko mi sie myli, ale: cyfra + i canal + to chyba to samo ^^
co z cyfrowym polsatem? na ktorym kanale znajduje sie pro7? ktos wie?
u nich na stronie podają, że o 3 w nocy, ale Azerbejdżan jest 3 godziny do przodu od nas. proponuję więc włączyć tv mniej więcej o 2 w nocy naszego czasu