Oscary w TV? Ktos wie?

użytkownik usunięty

Ktos ma pojecie dotyczace transmisji gali oscarowej w tv? Odbedzie sie? i na jakim kanale?

reventon

dobra, nie czytam od początku, czy na tym linku co podałes (reventon) będzie po polsku?

mieszkamwszafie

ma być z Canal+ tak że raczej tak, ręki uciąć sobie nie daje, ale szansa bardzoooooo duża :)

reventon

nie chce mi się ta wtyczka zainstalować, stanęło mi na 67% :/

mieszkamwszafie

Może zeszłoroczny temat w czymś pomoże:
http://www.filmweb.pl/forum/TELEWIZJA+I+SERIALE/Oscary+2010+-+gdzie+obejrze%C4%8 7,1334308

mieszkamwszafie

mam pytanie, czy na piervyj kanl europa będzie transmisja z oscarów, a jażeli tak to o której?:)

reventon

wtyczka zainstalowana, jak na razie jakas audycja o piłce nożnej jest, jesli naprawde o drugiej zaczą pokazywać oscary to chyba umre ze szczescia :)

lisek18

jak to zrobiłaś? ja nie mogę :/

mieszkamwszafie

tzn mam nadzieje ze zrobiłam to, o co chodziło reventonowi, bo jak na razie na tej stronie co on polecił oglądam audycje sportową, czy o drugiej pojawią się oskary - zobaczymy..
weszłam na tą stronę http://www.drhtv.com.pl/meczenazywo.html wybrałam "poniedziałek" potem oscary i kliknęłam "play" i wyskoczyło mi ze trzeba zainstalować cośtam :P kliknęłam w to i włączyło mi oddzielne okienko w mozilii i samo się instalowało.... potem włączyłam stronę raz jeszcze i zamiast komunikatu o instalacji pojawił się ekranik i poszła transmisja..

lisek18

jak ja tak robię to instalacja mi się zatrzymuje na 67% :/

mieszkamwszafie

przykro mi, ale nie wiem co z tym zrobić :(

lisek18

działa!

lisek18

rozczaruje Cie. tam leci tylko piłka nożna. bo gadalam z jakimis chlopakami na chacie.. i powiedzieli ze oni tylko tam bedą pilke puszczac i ze nie ma zadnej gali. lol nie wiem o co cho ale chyba mowili prawde

karate_girl

ale jest w ramówce gala o 2

mieszkamwszafie

no niby tak.. tez widze.. no ale..

ok - zobaczymy.. ale mysle ze ta N'ka mi wystarczy i że o 2 bd spac ; p

mieszkamwszafie

ok. potwierdzone. na tej stronce http://www.drhtv.com.pl/meczenazywo.html#
będzie.
!!!
ale chyba na tym oscars.go.com jest najpewniej

karate_girl

spokojnie, będzie o 2.00, macie jeszcze chwilę żeby się zdrzemnąć :)

lisek18

nie umieraj, tylko czteropak Ciechana stawiasz :P

reventon

ok :D

lisek18

mi działa :)

a na PROsieben lub tam PRO7 bedzie na 100% bo na N'ce juz ustawiłam nagrywanie. ale wie ktos moze czy to bedzie czysta transmisja live w ENG czy bedzie dodatkowo lektor niemiecki???

chcialam nagrac na początku na AZTV ale chyba wole na pro7...

musze to nagrac bo jutro szkola... ; <

karate_girl

Może to głupie pytanie, ale pod którym numerem na N'ce masz kanał Pro7? Wyświetla Ci się tam informacja o programach?

karate_girl

Na pro7 jest po angielsku czy po niemiecku?

Tristran

PRO7 jest na 520 i 525 a prosieben na 605 to to samo.
166 NHK
199 HRT
237 AZTV
282 cos innego ale ja polecam na ence najbardziej pro7 na 520

karate_girl

no kurde jest to niemiecki program.. ale wlasnie moje pytanie u gory bylo czy to bedzie z lektorem/tlumaczem niemieckim czy tylko wersja ENG...

????????????????????????????????
ktos odp?xd

karate_girl

Dzięki za odpowiedź. Mam nadzieję, że bez niemieckiego lektora, bo w oryginale lepiej się ogląda.
Czyli dokładnie o 2 w nocy?

Pomarancza9101

ja zawsze ogladam na PRO7 i jest po ang! zaczyna się dokładnie 1.45 do ok. 6.45

jesse_b

Dzieki jesse_b ; )

enka jest nawet fajna.. hbo jest axn tez a co najwazniejsze: mozna nagrywac : D
tylko gorzej z wolną pamięcią XD

ok.a ktos wie czy na HBO bedzie niedługo ta gala oscarowa 2011 puszczana? ostatnio puścili 68.ceremonie rozdania złotych globów.
jest nadzieja? : D

karate_girl

Tylko, ze Złote Globy były na żywo na HBO. Wiem, bo oglądałam.

karate_girl

Okazało się, że niestety nie mam tego programu na N'ce :( A na AzTv to jest pewne?

karate_girl

I czas się nie różni? Niestety na tych dalszych kanałach nie pokazuje mi się informacja o programie, stąd moje pytania :).

Pomarancza9101

ja tez mam tam brak info .wiec dlatego nagrywam na pro7 na 520 lub 525.
a na aztv nie ma info wiec musisz poczekac do tej 2:00 i dopiero nagrac..

karate_girl

Ja nie mam niestety pro7, zaraz po kanale 499 mam 620. Już sobie ustawiłam nagrywanie na AzTv, tak że sama wpisuję godzinę.

nie moge sciagnac pluginu Vshare :( ma ktos link?

klops20

Czy Wam też pojawił się komunikat, że to oprogramowanie jest niebezpieczne, i że może uszkodzić dane w komputerze?

lew890

mi, ale cóż ściągnęłam

mieszkamwszafie

Ja usiłuję, ale zatrzymuje mi się za każdym razem, tak jak wcześniej Tobie...

lew890

Witam, czy ktoś może wie na którym kanale będę mogła obejrzeć oscary mając cyfrę + ? Bo nie mam canal+, a chętnie obejrzę :) z góry dzięki za info

domaaa0

no własnie, to samo pytanie mam: posiadam cyfre plus, na jakim kanale jest pro7?

shitdisco

@ domaa0: okej wszystko mi sie myli, ale: cyfra + i canal + to chyba to samo ^^
co z cyfrowym polsatem? na ktorym kanale znajduje sie pro7? ktos wie?

shitdisco

@shitdisco hehe, canal+ to jeden z programów cyfry+, którego obecnie niestety nie posiadam :)

domaaa0

w cyfrze + Aztv jest na kanale 429
@shitdisco Pro7 niestety nie uświadczysz...

mariano_3

dzięki wielkie! a o której godzinie się zaczyna?

domaaa0

u nich na stronie podają, że o 3 w nocy, ale Azerbejdżan jest 3 godziny do przodu od nas. proponuję więc włączyć tv mniej więcej o 2 w nocy naszego czasu

mariano_3

ok, a żadnych angielskich programów na cyfrze relacjonujących oscary nie ma? :(

domaaa0

amerykański ABC jest gdzieś na cyfrze?

domaaa0

ha! fajnie by bylo jakby byl ten program na cyfrze albo Nce..

lew890

słuchaj, wyłącz i włącz komputer i spróbuj sciągnąć jeszcze raz, mi tak poszło i jest luz

mieszkamwszafie

http://www.livestream.com/theoscars

już teraz transmisja z dywanu ;-?
chyba to jest to.