Dlaczego nie uwzględniono? :<

maybac

A ,,Lody na patyku'', dlaczego nie wzięto pod uwagę. Tam też jest mowa o długoletniej przyjaźni trzech chłopaków.

karoman4

Którego wyrazu w zdaniu "Który z poniższych filmów" nie zrozumieliscie? to wam wytlumacze

gerwazy_3

Mogli podać więcej tytułów.

gerwazy_3

Zrozumiałem wszystko cwaniaku, pytam czemu Diner nie ma w poniższych

maybac

Pewnie dlatego, ze ankieta jest do 10 pozycji, wiec logiczne, ze masa filmow nie bedzie kwalifikowana, a wybrane zostaly te bardziej popularne, zgadza sie pseudokozaku? Twoj diner ma ledwo 800 głosów, wiec gdyby mieli wszystkim dogodzic to ankiety by miały po 100 lub wiecej pozycji i mało kto by je czytał, ankiety mają to do siebie, że muszą być przejrzyste by prawidłowo spełniały swoje zadanie, zrozumiałes teraz czy narysować ci to w paincie, bo widze ze z logicznym mysleniem masz problemy jak przedszkolak.

gerwazy_3

To u Ciebie logiczne myślenie szwankuje, bo skoro pytam o Diner, to widocznie to jest dla mnie najlepsza kumpelska komedia. Do nikogo nie sapałem, tylko pytam się czemu nie uwzględnili, bo argument, że ma mało głosów do mnie nie przemawia.

maybac

No spoko, ale umieszczanie w ankiecie dinera nie mialo dla moderatorow wiekszego sensu, bo by zaglosowaly na niego moze z dwie osoby, nie mowie ze dlatego bo jest slaby, ale malo popularny przez co malo kto go widzial. Ja tez uwazam, ze sa filmy troche lepsze od tych, ktore tu podali, ale jak mam do wyboru te 10 pozycji, to wybieram z tych 10 pozycji, to tak jak na wyborach, ma sie kilku kandydatow do wyboru, to nie mozna sie fochać, że sprzedawca z osiedlowego warzywniaka nie kandyduje. Pozdro.