Witam!
Z wielką przykrością muszę to zrobić, niestety to już drugi raz kiedy to dopada mnie cholerny pech. Za pierwszym razem wygrałem wejściówke na "Egzorcyzmy Emily Rose", jakby nie było na ostatni moment dowiedziałem się że nie będe miał czym dojechać - może nie tyle dojechać co wrócić z seansu - nie skorzystałem, sam fakt miał miejsce niewiele godzine przed seansem więc nie miałem już komu oddać jednoosobowego zaproszenia.
Tym razem, wygrałem dwuosobowe zaproszenie na Infernal Affairs, jakby nie było ponowny pech, seans w Warszawie więc wogóle nie dla mnie, nei doczytałem się podczas wysyłania konkursu. Chcę więc oddać to dwuosobową wejściówkę dobre duszy z racji tego że jestem z małopolski i fizycznie niemożliwe jest by dostać się na seans. Nie wiem czy są to osobne zaproszenia czy jedno na dwie osoby...czekam na odzew, nie chce by bilety się zmarnowały. Piszcie, pierwsza osoba która da mi znać otrzyma ode mnie treść maila który otrzymałem od filmwebu wraz z mailem na który może odebrać wejściówkę....
Chciałem tylko podkreślić że wejściówki ważne są tylko w warszawskim kinie Kinoteka...oczywiście napiszę co i jak pierwszej osobie która się zgłosi.